Kommunalbestyrelsen i Faaborg-Midtfyn Kommune bør hindre, at boliger inden for Faaborgs bygrænse udlægges som flexboliger.

2015-11-26_15.35_.04_1.jpgVi forsøger at samle 500 underskrifter for at kunne indstille et borgerforslag om at forhindre Faaborg i at ende som en spøgelsesby i vinterhalvåret. En Flexbolig har ikke bopælspligt, men kan bruges som feriebolig. På det seneste er særdeles store og lukrative villaer solgt som flexboliger! Vi forudser, at den manglende vinterbefolkning vil få en negativ indvirkning på byens handelsliv, skolevæsen og borgerfællesskab. Derfor ønsker vi din underskrift, så vi kan få lerjlighed til, officielt, at udtrykke vores bekymring over for kommunalbestyrelsen, så der foretages en kvalificeret tilretning af de nødvendige lokalplaner for, at forbyde flexboliger inden for bygrænsen i købstaden Faaborg.. 


Klaus Thormann, socialdemokratiet Faaborg-Broby.    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Klaus Thormann, socialdemokratiet Faaborg-Broby. tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook