Kalaallit Nunaanni Inissiaatileqatigiiffiit inissiaataani uumasuuteqarsinnaanermut akuersissuteqalernissaq/Dyropholdstilladelse i boligselskaber i Grønland.

Matumuuna atsiornernik katersisitsiniarpunga Kalaallit Nunaanni Inissiaatigiileqatigiiffiit inaataanni nammineq isaarialinni uumasuuteqarsinnaanermut akuersissuteqalernissaq anguniarlugu. Uani pineqarput ilaqutariinnut inissiat Maniitsumiit kujammut qimmeqarfiusinnaanngorsinnaanissaat kiisalu nuna tamakkerlugu qitsuuteqartoqarsinnaanngornissaa anguniarneqassammat.

Erseqqissaatigissuara atsiornerit katersorneqartut Inatsisartut ukiamut ataatsimiilerpata atorneqartussaammata. 

Hermed samler jeg underskrifter for at opnå dyreopholdstilladelse hos boligselskaber i Grønland. Sammen kan vi opnå at fra Maniitsoq og sydpå kan man få hundetilladelse i familieboliger som f.eks. boligblokke med egen indgang samt katteopholdstilladelse i hele landet. 

Jeg skal hermed gør opmærksom på, at de samlede underskrifter skal bruges til efterårets samling af Inatsisartut.


Dea Brandt Frederiksen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Dea Brandt Frederiksen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...