JA TAK til Maritimt Museum i Svendborg

Svendborg Kommune fremhæver gang på gang byens maritime kulturarv, men på trods af det ligger Svendborgs maritime historie og kulturarv stadig i et lagerlokale. 

Denne underskriftsindsamling har til formål at synliggøre et borgerønske om etableringen af et maritimt museum i Svendborg, som fortæller Sydfyns maritime historie, Rederiernes og Selv-ejernes historie, Befragternes og operatørernes historier og sidste men ikke mindst værfternes historier.

Svendborg og Sydfyn har i den grad bidraget til Danmarks udvikling i Det Blå Danmark. Dette bidrag har rod i en af ovennævnte virksomheder.

STØT OP OG DEL LINKET så vores fantastiske historie kan komme ud i lyset.Gerda_Vesta.jpg Billedet viser M/S "Gerda Vesta" fra Rederiet VESTA. 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Annelise Ømand tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook