Ingen ikke-vaccinerede børn i daginstitutionerne

Idag vælger flere og flere forældre at undlade at vaccinere der børn. Det betyder for det første at der ikke er styr på hvilke sygdomme der florerer i daginstitutionerne og at de børn der ikke bliver vaccineret, ender med at blive endnu mere syge hvis de i voksen alderen får børnesygdomme.  

Jeg ser det ikke som et personligt anliggende at tager stilling til om mit barn skal vaccineres,  men mere som en social forpligtelse, overfor samfundet. 

I Italien har man lavet en lov om at for at få en plads i en daginstitution, skal barnet være vaccineret efter landet vaccinationsplan. 

Med denne indsamlingen vil jeg gå skridtet videre med et sådan lovforslag her i landet. 

Vi har et sundt samfund, vores børn er raske, og det skulle de gerne blive ved med at være. 

https://www.sundhed.dk/sundhedsfaglig/laegehaandbogen/rejsemedicin-vacciner/vacciner/generelt-om-vacciner/boernevaccination/

download17.jpeg

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Mick Ogilvie tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook