Ingen ikke-vaccinerede børn i daginstitutionerne

Idag vælger flere og flere forældre at undlade at vaccinere der børn. Det betyder for det første at der ikke er styr på hvilke sygdomme der florerer i daginstitutionerne og at de børn der ikke bliver vaccineret, ender med at blive endnu mere syge hvis de i voksen alderen får børnesygdomme.  

Jeg ser det ikke som et personligt anliggende at tager stilling til om mit barn skal vaccineres,  men mere som en social forpligtelse, overfor samfundet. 

I Italien har man lavet en lov om at for at få en plads i en daginstitution, skal barnet være vaccineret efter landet vaccinationsplan. 

Med denne indsamlingen vil jeg gå skridtet videre med et sådan lovforslag her i landet. 

Vi har et sundt samfund, vores børn er raske, og det skulle de gerne blive ved med at være. 

https://www.sundhed.dk/sundhedsfaglig/laegehaandbogen/rejsemedicin-vacciner/vacciner/generelt-om-vacciner/boernevaccination/

download17.jpeg

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Mick Ogilvie tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook