SENERE AFTENTIDER PÅ HUNDESTED-RØRVIG FÆRGE ØNSKES.

SENERE AFTENTIDER PÅ HUNDESTED-RØRVIG FÆRGEN ØNSKES
Er du pendler eller bruger du blot Hundested-Rørvig færgen fra Nordsjælland til Nordvestsjælland, så har du det måske lige som os.
Vi har forståelse for, at HR Færgen begrænser antallet af overfarter, især i vinterhalvåret, hvor der ikke er så mange kunder.
Men vi er samtidigt dybt frustrerede over, at den sidste sejltid i vinterhalvåret er kl. 18:25 fra Hundested og 19:55 fra Rørvig.
Vi er pendlere, der bruger færgen til og fra arbejdet og hjem, og som er tvungne til at køre udenom og og igennem vejarbejde og 12 rundkørsler.
Det er træls, når vi blot kan tage færgen. Så vi kunne tænke os at færgen sejlede til kl. 21 i sommerperioden og kl. 20 i vinterperioden.
Hvis du vil være med til at fremvise din støtte og opbakning, så skriv gerne under på dette.
Gerne også, uanset om du rejser med færgen eller ikke.
Underskriftindsamlingen vil blive afleveret til Samsø rederi som står for færgefarten. Som står for Nakkehage og Hundested/Rørvig færgen.

Fakta om Hundested-Rørvig Færgefart A/SHundested-Rørvig Færgefart A/S er et mindre rederi, som siden 2021 er ejet af Samsø Linien A/S. Rederiet har eksisteret siden 1917, og blev grundlagt for at sejle sommerhusejere fra Hundested til Rørvig, hvor sommerhusområder voksede frem.

Fandt det på Google og er fra den 17. aug. 2022

 

Vh.

Kjeld M Degn og Mia-Angela Alstrup 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Mia-Angela Alstrup vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke dit telefonnummer offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...