Hele Danmarks NEJ til NNP

Lad os stå sammen landet over! SKRIV UNDER på at du:

Siger NEJ til naturnationalparker NNP ved at indhegne vores skove og udsætte tamdyr til et liv overladt til sig selv året rundt!

Siger NEJ til at udnytte og misbruge indhegnede tamdyr, der UDEN pasning, foder, vand, tilsyn, læ og tørt leje ikke længere har nogen retssikkerhed iht nuv. dyreværnslov! Se næste afsnit.

Siger NEJ til lov 229, hvormed staten kan fraskrive sig ansvar for dyrene og betegne dens tamdyr som 'vilde'!

Siger NEJ til indhegning i skovene til gene for brugere og vildtlevende dyr samt den fældning af store arealer, som skovkyndige og miljøkyndige fagfolk modsætter sig!

Siger JA til at ville naturen og biodiversiteten det bedste - men IKKE med de nuværende planlagte metoder! Stop op og lad dygtige fagfolk indenfor hvert område blive hørt i beslutningsfaser, så biodiversitet og natur kan fremmes på en måde, der rummer og respekterer alle! Natur, mennesker og dyr!

HUSK at bekræfte din underskrift på den mail, du får.

Alle underskrifter kan samlet blive brugt for sagen i relevante sammenhænge. Er du enig, så skriv under! DEL, så alle enige borgere i DK kan give sit besyv med. Kender du nogen, der ikke er på FB, så er det gyldigt, at du skriver ind for dem på selvstændig underskrift og deres egen email adresse. 


Barbara Terese Andersen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Barbara Terese Andersen vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...