Helårs is-sæson i Hvidovre

Screenshot_2024-03-31_14.18_.07_.png

Ansøgning fra Hvidovre Skøjte Klub om udvidet is-sæson.

Hvidovre Skøjter Klub ansøger om udvidet is-sæson i ny ishal (ishal 2), således at is-sæsonen også omfatter maj måned, Juni, og Juli måned og dermed opnår status, som helårs is-sæson fra sæson 2024 / 2025 og fremover.

Om Hvidovre Skøjte Klub.

Vi er en idrætsforening med 381 registrerede medlemmer og pt. Danmarks næststørste skøjteklub. Medlemmerne er børn, unge og voksne i alle aldre på alle niveauer, som modtager undervisning i kunstskøjteløb. Vi har den seneste tid haft stor fokus på at skabe en klub for breddeidrætten i Hvidovre Kommune, hvilket betyder at vi ugentligt afvikler ca. 50 træningstimer for vores begyndere og let øvede samt til vores konkurrence- og mesterskabshold.Medlemmerne finder vej til klubben dels via omtale og medier (herunder sociale medier) samt gennem vores store åbne rekrutteringsarbejde, herunder afviklingen af prøvetimer og vores store årlige juleshow.

Fremadrettet udvikling.

For at sikre den kontinuerlige udvikling af klubben vil det være nødvendigt at klubben kan få adgang til helårs is hjemme i Frihedens Idrætscenter fremover. I tidligere sæsoner, hvor vi har kunnet leje udenbys is i maj måned, har vi på den måde kunnet opnå en sæson længde på næsten10 måneder. Dette er dog ikke en mulighed længere og dermed ikke en løsning vi kan forvente at kunne gøre brug af i fremtiden. Vi er bekymrede for, at klubbens flerårige udvikling vil blive ramt, hvis vi fremover kun kan tilbyde træning på is i 9 måneder om året. Vi står over for hvert forår at miste en stor del af vores bredde medlemmer. Vi står over for at vores konkurrenceløbere ikke kan træne i en lang periode. Vi er bekymrede over, at vores mesterskabsløbere, som vi har udviklet til at ligge i toppen af den nationale konkurrencestruktur, ikke vil kunne fortsætte deres udvikling.En del af vores medlemmer har potentiale til fremtidig deltagelse internationalt, men den udvikling er svær at opretholde hvis de ikke kan træne ¼ af året.

Bemanding.

Hvidovre Skøjte Klub er indstillet på at hjælpe med driften, samt evt. at finde interesserede ansøgere til ekstra bemanding, såfremt dette skulle blive nødvendigt.

Permafrost.

I notat af d. 17/2-2021 (sagsnummer 21/4379 - doknr. 43821/21 Indsat) kan vi læse os frem til, at Ishal 2 er bygget med sikring mod permafrost, hvormed den udvidede drift ikke vil have indvirkning på konstruktionen.

Skriv under.

Med din underskrift erklære du, at der skal skabes en helårs sæson i skøjtehallerne i frihendens idrætscenter fremadrettet.


Hvidovre Skøjte Klub    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Hvidovre Skøjte Klub tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...