HÅRDERE STRAFFE TIL PÆDOFILE & KRÆNKERE

Vi har i dagens Danmark den sløveste holdning til hvordan pædofile og andre sexkrænkere bliver straffet. Vores strafferammer bliver IKKE udnyttet og man kan spørge sig selv, om dommerne mon kommer fra en anden planet?. Hvordan kan det være, at vi har en straffelov omkring blufærdighedskrænkelse som kan give op til 4 års fængsel, men at den aldrig udnyttes? Hvordan kan det være, at vi har en straffelovgivning omkring sexforbrydelser mod børn kan give op til 12 års fængsel, men at den aldrig udnyttes??? HVordan kan det være, at det er offeret som står tilbage og næmest er den der bliver tilsidesat, mens krænkeren kan fortsætte i bedste velgående. Hvordan kan det være, at vi acceptere at vores børn bliver overfaldet og udnyttet uden vi gør noget ved det. Hvordan kan det være, at der gang på gang falder domme i de mest forfærdelige sager med voldtægter af børn, inddespærring, vold, udnyttelse, pædofile ringe som spreder sig og har rødder i Danmark- men dommene er så milde og latterlige, at de slipper afsted med disse forfærdelige overgreb. Min holdning er klar- strafferammen skal op og den skal udnyttes. Slut med terapibehandling ind med kastration første gang du begår overgreb mod et barn eller har til hensigt, at begå et overgreb mod et barn. Vi må stoppe med, at beskytte forbryderen og starte med at beskytte offeret som tit og ofte er et forsvarsløst barn som ingen stemme har. 

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg rikke andersen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...