Bevar Københavns naturhistoriske kronjuvel!

Quoted post


Gæst

#5

2018-07-17 05:10

Jeg er selvfølgelig imod den fortsattte ødelæggelse af naturen i og omkring Københavns Kommune, men synes ikke argumentet om de truede dyrearter er særligt godt. Argumenteret gør os berettiget sårbare overfor latterliggørelse. Nej, vi skal ikke udrydde truede dyrearter, men den primære årsag til, at der burde indføres stop overfor mere byggeri noget sted i København er, at vi indbyggere har brug for naturen, så vi selv kan få vejret i vores dagligdag. Vi har brug for roen, oasererne, for det der er større, end det noget menneske - inkl. alle socialdemokratiets monstrøse misfostertyper og Uban Hansener - kan skabe.

Svar


Gæst

#10 Re:

2018-09-07 13:13:07

#5: -  

Hvorfor synes du, at det er det latterligt at snakke omtruede dyrearter, når der jo er vitterligt truede arter på amager fælled?

Truede dyrearter handler jo ikke kun om elefanter, selvom det helt forfærdeligt med dem. Truet natur både flora og fauna er lige så meget små relativt ukendte dyr og planter. Vi har under 2 procent vild natur i Danmark, og hvert eneste lille plet med varieret plante-og dyreliv er en helt nødvendig oase. 

Der bør være flere oaser ikke færre, og glæder det folk, at færdes i naturen, er det kun dejligt, men mennesker har ødelagt så ufatteligt meget natur, at også helt almindeligt kendte dyr og fugle er truede, så derfor synes jeg faktisk, vi kommer i 2. række her. 

 

Med venlige hilsner

Dorthe