Nej tak til nye kampfly!

Quoted post


Gæst

#172

2016-04-29 06:22

Fordi jeg ikke tror på at et forsvar skal deltage i angrebsmissioner. Der kommer intet godt ud af at angribe andre med påstanden om at det skaber fred. Hvis vold mod andre sikrede fred, ville jorden være en fredfyldt planet for længe siden, men det er desværre ikke tilfældet. Øgede militær udgifter til angrebsmissioner gavner militær industrien, men ødelægger liv. Der er ikke etisk og moralsk korrekt, og hvis vi føre krig, er det i første og sidste omgang en kamp for at de højeste etiske og moralske principper skal vinde. Alt andet er meningsløst.

Derudover er det skruen uden ende at deltage i USA's selvskabte krige. USA's politikkere har ingen interesse i fred, de spekulerer i død og ødelæggelse, som skaber velstand for deres militærindustri, og holder befolkningens opmærksomhed væk fra landets reelle egne problemer og korruption. De har derfor brug for igen og igen at skabe nye fjendebilleder, for at opretholde militær industrien, opretholde et forældet og ulige politisk og økonomisk system, og holde verdenen i en skruestik af angst, i ønsket om at vi så kræver mere krig, mere kontrol, mere overvågning, i en naiv overbevisning om at det hjælper til skabe mere "sikkerhed" for befolkningen.

Vold avler vold, og fred og næstekærlighed avler fred og næstekærlighed.

Forsvaret har sin beretigelse når det bruges som netop forsvar, ikke som angrebsvåben, eller i de der såkaldte "preventive-strikes". Et godt princip baseret på sund fornuft er " uskyldig indtil andet er bevist og stadfæstet i en retssag". Både i civile og militære sager.

Svar


Gæst

#173 Re:

2016-04-29 11:30:15

Vi har ikke lært barmhjertighed end ikke overfor os selv, hvilket ikke kan forundre nogen,  når du kigger rundt på verden, og ser hvordan tilgivelse og nåde mod andre,  er en kritisk mangelvare. Den menneskelige race er begyndt at prioritere en ansvarsløs hedonisk livsform præget af grove ukontrolerede begær (såsom vold, krig og grådighed), præget af jungle loven, med dom, skyld,  straf og hævn i højsædet, i stedet for velvilje, kærlighed og barmhjertighed. Så hvis vi vælger hævn, vold og ubarmhjertighed overfor næstekærlighed, barmhjertighed og tilgivelse, er det tid til at sætte spørgsmålstegn ved vores definitioner af, hvad det betyder at være menneske.