stem for frie hunde i Bernstorffsparken

Quoted post

Dyreadfærdsterapeuten

#58

2016-04-17 10:56

Vi skal bevare Bernstoffsparken som den er idag, fordi det snart er et af de få steder hunde stadig kan udvise hvad der kaldes normal adfærd. Det vil sige muligheden for at løbe frit, lege, snuse og have en følelse af frihed som alle individer har behov for! De lærer også i langt højere grad hvordan man socialisere med andre hunde, og hvordan hundesprog aflæses. Dette er basale og vigtige ting for enhver hund at lære, og som især læres bedst uden restriktioner som snor og sele.

Derfor skal vi beholde Bernstoffsparken som den er i dag, og fordi det kun er ret og rimeligt, at vi (hundeejerne) ikke skal opgive mere end vi allerede har, ikke bare i denne park, men i mange andre parker, såsom Søndermarken på Frederiksberg, her er det kun et frimærke tilbage til frit løb.

Vi skal alle sammen være her....også de fritløbende hunde. Alle der ikke bryder sig om fritgående hunde har hundredevis af andre muligheder og valg de kan tage om andre steder at gå....os med løsgående hunde har ikke andre muligheder og valg!!!

 

Svar


Gæst

#70 Re:

2016-04-22 06:30:34
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook