Pension udenfor Europa

Quoted post


Gæst

#3 Det holder jo ikke!

2015-12-03 19:32

Det er muligt at en pensionist i Danmark har ret til en masse tillæg. 

Men alle de penge bliver jo i Danmark, betaler andres løn. Skaber arbejdspladser og indtægter til det offentlige. 

Sendes de til en pensionist der pludeslig er for fin til at bo i Danmark så er det penge ud af landet, penge ud af vinduet. 

Vær blot glad for at man kan få pension selvom ikke er i Danmark. Det er mig bekendt ikke muligt feks. at få kontanthjælp hvis man bor i udlandet..  

Svar

kurt rosenberg rasmussen
Underskriftindsamleren

#4 Re: Det holder jo ikke!

2015-12-03 21:23:57

#3: - Det holder jo ikke! 

 Det har jo ikke noget med at være for fin til at bo i danmark. Der kan være mange årsager til, at man flytter.

Pointen i det her er, at hvis du flytter til et land indenfor EØS, får du alle dine tillæg mv. med. Det er der 48000 der har gjort

Flytter du udenfor EØS får du ingenting. Det er der ca 1000 der har gjort. Men de var ikke berittiget til tilskuddet i forvejen.

Der er nogle der gerne vil. Men pga de mister deres pensionstillæg, har de ikke råd til det.

Det er den forskel vi vil have ændret, dit argument med at vi ikke bruger tillægget indenfor EØS, opvejes rigeligt af den besparelse, at den ældre flytter, og ikke belaster det offentlige med boligsikring, pleje mv. og samfundet behøver ikke bruge penge og kræfter på at kontrollerer, om reglerne bliver fulgt.

Pengene bliver alligevel brugt udenfor Danmark, idet pensionisten som har tilknytning til foreksempel Thailand, opholder sig jo der 6 mdr om året, og sparer sammen i sommermånederne medens vedkommende er i Danmark, og venter på at komme afsted igen.

Så du kan roligt stemme for, der forsvinder ingen penge ud af kassen, tværtimod bliver der overskud til at skabe bedre forhold for de ældre som bliver i Fædrelandet.

Tak for din kommentar, som gav mig anledning til at uddybe problemet lidt mærmere. Det hjælper forhåbentlig med til lidt flere underskrifter.

 

Med venlig hilsen

Kurt Rasmussen

Honore

#42 Re: Det holder jo ikke!

2015-12-07 09:32:05

Det er ikke korrekt , hvad du skriver,Jeg har boet i Italien, og faaet min danske pension udbetalt der.Jeg fik det fulde beloeb udbetalt, og skatten betalte jeg til Italien efter deres regler.Betydeligt mindre end i Danmark.Desuden havde jeg samme sociale rettigheder som italienerne.Og ikke en krone gik tilbage til Danmark.Derfor,hvorfor ikke her i Filippinerne???
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook