Ja til et kærligt, højt fagligt, sammenhængende og fejlfrit sundhedsvæsen

Quoted post


Gæst

#5

2015-09-25 12:38

Vi er nødt til at stå sammen om stop for nedskæringer indenfor grundstammen af medarbejdere.
Vi er herefter også nødt til at samle os om at få ændret tilgangen til f.eks psykiatrisk behandling. Få set på den totale topstyring, som forhindrer en (som tidligere) frugtbar og arbejdsglædeskabende drøftelse af forskellige synspunkter. Disse udveksling er af meninger og holdninger er nærmest ikke eksisterende længere. Dette både på grund af nutidens ensretnings tilgang samt den enkelte medarbejders frygt for egen tilknytning til den givne arbejdsplads.

Svar

lene

#7 Re:

2015-09-25 16:28:57

#5: -  

 ja og hvordan kan vi gøre det? nogle bud? :) er det at en kompleks patient kommer på møde? man behøver jo ikke altid tage alle op, men bare flere faggrupper er samlet, så spreder viden sig jo som ringe i vandet.

Nu må vi stille krav retur, når de sparer yderligere, hvor mange patienter er det forsvarligt at passe pr. sygeplejerske, pr. læge? er vi ude i, at der SKAL skrives til leder, når noget ikke kan forsvares? Vi kan ikke være tjent med at gå på arbejde og risikere straffe pga. klagesager som vil komme -  også selvom vi har gjort alt vi kunne. 

Det må også være slut med de omrokeringer af afdelinger, vi må kunne sige nej eller kræve, at få at vide, hvad blev der sparet tidligere, hvis man indregner, hvor mange der blev stresset af flytninger, rod og uro.