Remove Bengt Holst From Copenhagen Zoo

Quoted post

Det farligste på gloden er dumme folk i flok

#614 I aner ikke en skid.

2014-05-01 21:12

Den var ikke værd at har i live den gjorde mere gavn død end i live. Der var ingen zoo der ville har den, udover de zooer som KBH zoo normalt aldrig vil sende dyr til. Vi kunne også har solgt Ham til en rig gut så han kunne har skudt den eller være. Så stop det flæberig, der er ingen grund til at den ikke skulle dø.

Svar


Gæst

#615 Re: I aner ikke en skid.

2014-05-20 23:36:59

#614: Det farligste på gloden er dumme folk i flok - I aner ikke en skid.

Hejsan du der, hvad med et rigtig gedigent DANSK-kursus? Når man nu mener et og andet er det li'som smartest at kunne udtrykke det på skrift, men selvfølgelig i dagens Danmark findes der efterhånden flere an-alfabeter end personer, der kan formulere sig skriftligt, dvs. korrekt stavning og bøjning af diverse udsagnsord, tillægsord etc.

Måske er du undskyldt, fordi din skolegang svipsede, måske havde du ikke nogen der kunne hjælpe dig med lektierne osv.; men der findes så mange special-kurser nu om stunder, selv ordblinde kan lære det efter særlige metoder, så overvej at gøre noget ved sagen!

Og så når du har fået lært det, så overvej lige hvem der er 'de dumme', og hvem der har ret til at definere andre, ukendte personer som værende 'dumme' og 'farlige' !!! Mon du selv aner en skid, måske en lille, bitte 'prut', din nød!