Remove Bengt Holst From Copenhagen Zoo

Quoted post

Margrethe

#548 Re:

2014-02-13 20:38

#1: -

Ja. Alle os som skriver under her bryder os ikke om jeres metoder. Og jeg sætter ikke mine ben der igen.

Det er ikke sådan nogen zoo som vi har lyst til at komme i. Det er en fabrik. I køber dyr og slår dyr ihjel og køber nogen flere. Det er bare en fabrik og I har ikke hjerte for dyr. Vi vil meget gerne have at der bliver ansat folk i zoo som har hjerte for dyr og som ikke bare skal have en fed løn, og lave barbariske eksperimenter og fabrik.

Jeg læste oven i købet at "Børnene synes at det var sjovt og spændende, de blev ikke kede af det"

Det passer ikke! Børn bliver kede af det!! De bliver også meget præget af de voksne. Jeg vil ikke have at I præger mine børnebørn sådan.

Vil I lave tema uge "kom og vær med - slå dyr ihjel i zoo, i denne uge slagter vi hallal". Så kan vi vænne vores små kære børn til deres barske fremtid! Hvorfor ikke se og få det gjort. Det gør vi i zoo!!

Synes I det er fed reklame?

 

Svar

Margrethe

#549 Re: Re:

2014-02-13 20:59:41

#548: Margrethe - Re:

Til alle jer der forsvare Bengt og at man skal bruge disse metoder i zoo.

Det er ikke sundt for børn at zoo vænner dem til, at dyr ikke har nogen værdi!

Skal alle os som er imod de metoder, forstå på jer at I synes at vores børn skal lære at dyr ikke har nogen værdi og at vores børn skal vænne sig til barske offentlige ritualer som udføres offentligt i lande som bruger barbariske afstraffelses metoder?

Skal vi også forstå på jer at I gerne vil have lavet om på vores dannede kultur???

Vores børn bliver afstumpet når Zoo bruger sådan nogle metoder. Det vil jeg IKKE HAVE. Det er ikke svært at forstå.

Det undre mig at det tager meget lang tid for jer, som ellers laver lange "objektive svar", at I ikke fatter hvad I laver om på ved vores kultur og ved vores børn. Det her handler ikke kun om "pip pip og indavl". Sæt jer ned og tænk jer om. På forhånd tak.