SIG NEJ TIL HURTIGERE UD-REFORMEN ("Fremdriftsreformen")

Quoted post

Neil Packard

#113 Hold your horses..

2013-11-17 11:33

Hvis de studerende nu selv betalte hvad det koster, mon ikke de ville klemme ballerne sammen og se og komme ud og tjene penge istedet for at fedte rundt i skolesystemet ? Jeg er irriteret over at mine skattepenge bliver hijacket på denne måde af en flok skide socialister. Jeg glæder mig til at jeg får mit greencard så jeg kan komme væk fra den lortespand her.

Svar

Anders
Gæst

#116 Re: Hold your horses..

2013-11-17 13:00:55

#113: Neil Packard - Hold your horses..

Det er der sikkert nogle der ville - og helt sikkert mange der ikke ville!

Det er en utroligt smalsynet mening, du giver udtryk for her (og ved oven i købet at kalde alle de studerende for "skide socialister". Gennemsnitligt bidrager folk, der har taget en længere videregående uddannelse, set over et helt livsforløb, altså væsentligt mere ift. skat end folk, der er gået direkte fra skole/gymnasium og ud i arbejde.

Hold da op hvor ville jeg blive glad, hvis jeg rent faktisk fik muligheden for at betale udgifterne ved at udskyde mit studie et enkelt år i stedet for at blive påtvunget ikke at kunne tage studiejob!

Lønnen for et studiejob gennem studiet vil kunne mere end dække udgifterne universiterne år ved at jeg gennemfører et år senere, men jeg bliver med ændringerne aldrig givet denne mulighed.

 

Ift. dit andet indlæg; det virker som om, at du foretrækker at have læger, der ikke rigtig ved, hvad de laver - er du sikker på, at det er en god idé? :)


Gæst

#124 Re: Hold your horses..

2013-11-17 17:21:08

#113: Neil Packard - Hold your horses..

ja skynd dig hellere væk - men husk på hvad du giver får du også tilbage. hvis man kun tænker på sig selv... får man ikke så meget igen...

Jette Amer

#231 Re: Hold your horses..

2013-11-20 18:58:20

#113: Neil Packard - Hold your horses..

Jeg synes også du skulle drage videre, men betal lige dine uddannelsespenge tilbage til staten , det er nemlig mine skattepenge du har brugt og dem har jeg nu betalt i 40 år. Det sjove er at det er langt billigere for staten at have studerende på su end at skulle betale dagpenge til de færdige kandidater der har hastet gennem uddannelsen uden at få den nødvendige studierelevant arbedje og forskning på plads inden de bliver færdig. Der over hvor du skal ender de uheldige studerende jo i et telt i skoven når de ikke længere kan klare afdragene på deres studielån. så god tur.