afskaf pension til folketingsmedlemmer

Brian Røgind

/ #29 Brian Røgind Re:

2012-11-06 16:15

#26: -

Eneste mulighed er nok at starte et parti der er troværdigt, med ikke egoister og plattenheimere på ledende poster.

Og som rent faktisk vil Danmarks og Danskerenes ve og vel.

Ud af EU. Det koster Danskerene omkring 18 milliarder om året, vi får ganskevidst omkring 4 . 4½ milliard til bage til landbruget og golfbaner i form af landbrugsstøtte. Golfbanerne får en fuldkommen latterlig braklægnings støtte.

Genindfør formueskatten, sætte statten ned kun for dem som tjener under, lad os sige 320.000 pr år.

drop børnebidrag til alle der har en samlet indkomst på over eks. 850.000.

Bland os langt uden om krigslidderlige mellemøst lande, med mindre de ligefrem angriber os. og lad for hulen være med at give flere hundrede millioner til genopbygning at lande som de selv har smadret. send krimminelle udlændinge hjem uanset om deres oprindelsesland vil modtage dem eller ej, det er jo bekvemt for disse lande, på den måde at eksportere de krimminelle.

Afskaf ministerpensionen og politikeres børne pensioner. Indbetal til pension på samme måde som alle andre.

Eventuelt sætte politikerlønningerne lidt ned

Droppe eftervederlaget og istedet oprette noget der kunne ligne en fagforening for politikere, som de i lighed med andre fag foreninger selv betaler ind til, eventuelt strikke den sammen så de får ancienniteten fra tidligere fagforening med. og lige som andre mister retten til dagpenge efter to år og ikke tre.

lade være at give ulandsbistand til lande og projecter, hvis der er den mindste smule mistanke om koruption.

Fjernede bidrag for doppelt husførelse. Ingen andre i dette land får tilskud eller anden godtgørelse for at måtte arbejde i den anden ende af landet, her siger selv samme regering, til almindelige borgere, at så må du flytte hen i nærheden af hvor arbejdet er. Og de er fuldstændigt ligeglade om det så splitter familierne ad.

fjerne den frie transport, undtaget specifikt i forbindelse med arbejdet, her må man kunne lave noget der ligner en kørebog.