Visioner for børnehaven Trinbrættet og Thorstrup skole


Gæst

/ #12

2016-11-14 14:01

Jeg er tilflytter til Sig. Jeg valgte byen grundet at den har en vel fungerende børnehave og skole.
Jeg ønsker for mine børn at de skal vokse op i et trygt og lille samfund, hvor de har kendt deres kammerater helt fra deres dagpleje tid.
De er i børnehaven opdelt i alders grupper, så pædagogerne har de bedste forudsætninger for at arbejde med de enkelte grupper på et alderssvarende niveau, samt at de styrker venskaber og sammenhold i de grupper der skal følges ad i skolen fremover.
Dette sammenhold, oplever jeg som en kæmpe styrke, da de ikke skal bruge mange resurser på at lærer en masse nye kammerater af kende, når de starter i skole. De kan bruge deres resurser og overskud på alt det faglige, nye og spændende læring de bliver præsenteret for i Torstrup skole.
Jeg oplever lærer og pædagoger der er fagligt funderet, og yder stor støtte og omsorg for det enkelte barn, så de kan modtage så meget læring som muligt.
Thorstup skole ligger rigtigt godt i forhold til nationale test. Dette tænker jeg skyldes, dels dygtige lærere, men også elever der trives, og derved formår at modtage den læring der skal til for at klarer sig godt.
Dette mener jeg fører tilbage til at børnene bor og går i skole i et lille og trygt samfund, hvilket vi meget gerne vil have at de bliver ved med.