Bevar The Walking Dead På DR3


Gæst

/ #11 Re: Dummeste underskriftsindsamling i nyere tid

2016-10-22 14:14

#10: - Dummeste underskriftsindsamling i nyere tid 

Kære ovenstående

Tak for dit yderst velskrevne og velformulerede indlæg i debatten. Selvom denne underskrift indsamling er så "dum" og samtidigt er skrevet i et ubehjælpeligt sprog, må den alligevel har ramt noget i dig, siden du har brugt den kostbare tid, på at forfatte et så sagligt indlæg, som det ovenstående.

"Det er vist første jeg hører nogen klage over at DR sender for meget dansk produceret TV på bekostning af indkøbte amerikanske tv-serier"
- Det måske første gang, at du oplever dette, men en gang skal jo være den første.
Bare fordi, at noget er dansk produceret er dette desværre ikke lig med et kvalitetsstempel, der er de mange licenskroner værd. DR fylder deres sendeflader med dårligt produceret fjernsyn, som både er intetsigende, indholdsløst og decideret fordummende tv udsendelser. Jeg syntes personligt, at der mangler en dansk tv kanal med en international vinkel, der har bredere perspektiver end vores egen lille andedam. Public service dækker ikke kun et dansk perspektiv.
Danskproduceret tv er der nok af på andre kanaler.

Det forholder sig nu engang sådan, at en underskrift i indsamlingsformål gives som personligt samtykke for en ensartet holdning til en problematik. Derfor vil der altid være argumenter som bærer stor præg af subjektivitet. Men derfor kan man godt være enige i det overordnede mål.