Nej tak til tvungen fjernvarme i Horsens

Christen B-M

/ #200 Re: Re: Tvungen fjernvarme?

2016-09-26 15:26

#199: Thomas - Re: Tvungen fjernvarme? 

 "Det offentlige" er der vel ikke noget i vejen med - men der sidder mennesker - nogen rigtige nogen li'som dig og mig - som bestemmer disse dumme ting, og som regel er det ikke offentlige interesser, der styrer, men private - eksempelvis alle byens elendige cykelstier lavet af beton-belægningssten. Leverandøren gik vist konkurs alligevel, har jeg forstået (en historie fra før, jeg kom til byen). Som regen berører det ikke dem, der træffer beslutningerne - nogen får endda præmie for det, når noget stort går konkus - aftrædelsespræmier på mange milioner kroner. Sådan er det i det ikke-offentlige - men det har vi jo valgt politikere til at bestemme, at det ikke-offentlige også skal bestemme over det offentlige - ofte ved direkte salg af postvæsen, jernbane, NETS og dine og mine CPR-numre - licitation, kaldes det vist - men ellers er der let nogle private interesser, der styrer byrødder (at visse aktiviteter giver status frem for andre - men kan også være ren og skær økonomisk spekulation, vennetjenester osv.).

Det offentlige er der skam ikke noget i vejen med - det er menneskene - politikerne - dem, som du og jeg har valgt! (for vi gider jo ikke selv være politikere)

- vel - måske er vi ikke så uenige - jeg kender dig ikke - men jeg er da (som du) lidt ked af, når mennesker pynter på ting for at få noget igennem overfor offentligheden. Det sker hele tiden, og vi er vel så vante med det, at vi lader de samme politikere få lov igen ved næste valg. "Pynt" - det er ellers et pænt ord. "Løgn" - det ville have været slemt!

Solen skinner i dag. Det har vi nydt.