Bevar hestefoldene i Hvissinge øst


Anonymous

/ #5 5000km2 til ca 75 heste

2016-07-07 11:58

Jeg ved godt at det desværre er langt fra alle hestene på GLK der kommer optimal tid på fold, for slet ikke at tale om skolehestene der virkelig må nøjes. Men de folde der er NU skaber knapt nok plads til at samtlige heste på gården reelt ville kunne komme ud den tid som lovgivningen byder det, uden at slide arealerne til en sådan grad at græsdækket ikke ville kunne opretholdes. For mig virker det som om at kommunen forsøger at skubbe rideskolen ud - Det er ikke klog tænkning!

Man kunne evt. Tænkte "skovfolde" ind eller lign. Men man skal være vidende om hvor man placerer foldene ift. Gården da det ikke vil være rimeligt at man skal gå over 1km men sin hest for at lukke den ud/ind.

Jeg mener i dén grad at folk der har købt bolig og set de fine visualiseringer af heste i baghaven er blevet snydt. Endvidere mener jeg ikke at man kan argumentere for at hestefoldene skal benyttes til hundeluftning når de er tomme. Det mener jeg alene på baggrund af at 75 heste burde fylde de folde ud der er nu, hele dagen. 

Der er mange tanker man kan gøre sig her. Men jeg mener man bør tænke på hestenes reelle behov og ikke gå ned til arealer så små at rideskolen ikke engang har en chance for at kunne overholde arealkrav pr. Hest ved den nuværende benyttelse :(