Bevar Legekæden i Vordingborg.!!

Jakob

/ #21 Legekæden er vigtig - men det er tonen og udviklingen også!

2015-04-26 19:13

Desværre kan jeg ikke skrive under på denne underskriftsindsamling pga den præmis der stilles op.

Jeg er vild med Legekæden, faktisk mener jeg det er en af byens bedste butikker, hvor kvalificeret og venligt personale er inde i tingene - yder rigtig god service og rådgivning. Jeg, min hustru og vores tre børn ikke mindst, har handlet der rigtig meget - også selvom jeg har min daglige gang i Kbh, kunne jeg ikke finde på at købe legetøj andre steder. Jeg er derfor 100% enig i at butikkens skal bevares, og de skal have opbakning til at finde nye, egnede lokaler i Algade. Jeg tror også fuldt og fast på, at det nok skal lykkes indehaverne at fortsætte på den ene eller anden måde, da de som nævnt er dygtige og driftige folk. Og så er det jo vigtigt at vi kunder dernæst bakker op.

MEN - jeg bryder mig ikke meget om tonen på denne opfordring til underskrift, og mange af kommentarerne. Jeg tror ikke på at brok overfor kommunen fører noget godt med sig.

Tværtimod er jeg ret begejstret for at man nu gør en tiltrængt, kommunal indsats, for at få vendt butiksdøden i Algade, og jeg tror det er en rigtog god idé, at skabe byrum og gennemgang så man får brudt den meget lange hovedgade lidt op, og skabe tværgående trafik og liv. Jeg tror faktisk på at nedrivning af denne bygning, er et godt bud på en del af løsningen.

Det er for mig at se ikke et spørgsmål om enten/eller - at det enten må være kommunens planer der skal droppes eller Legekæden der skal lukke. Selvfølgelig kan der findes en gylden middelvej, med en god løsning for en ny placering. Der er jo masser af tomme butikslokaler at tage af. Og det vil måske også kunne give Legekæden nogle nye udfoldelsesmuligheder, som den gamle lidt nedslidte forretning ikke kan levere i dag.

I stedet for at skrive under her, vil jeg derfor i stedet gå et par gange ekstra i Legekæden.

Bedste hilsner