Bevar Legekæden i Vordingborg.!!

NU må det vanvid og ødelæggelse af Vordingborg by simpelthen høre op !!!!

 

Skal kommunen også have lov at lukke byens bedste butik og tilhørende børnetøjsforretning nu???? 

Butikken som har eksisteret siden 1920 og haft nuværende adresse i  20 år.... Den "gammeldags" legetøjsforretning med personlighed, hvor du altid er velkommen og personalet er altid glade.

De laver gode arrangementer for vores børn..bla den bedste fastelavn med tøndeslagning og alt hvad dertil hører... Ombytter altid varer uanset hvad, 

De hopper og danser for os kunder med et smil, hver gang...!!

Vi har kommet i Legekæden gennem mange mange år, mange af os fra barnsben og altid været tilfredse, jeg syntes virkelig det er forkert at:

1. Kommunen vil rive ejendommen ned og sende dem på gaden!!!  

2. Kommunen har ikke tilbudt noget som helst hjælp, ved flytning af butikken til andre lokaler i byen, så vi kan ånde lettet op og beholde vores alle sammens legetøjsforretning LEGEKÆDEN og børnetøjs forretning SEEDS!!!

...kunne fortsætte...!!

 

JEG SIGER NEJ!!! til kommunen får lov til dette,,, skulle de ikke hellere bruge de 50-60mill. på skolerne ? De sociale udsatte, mv...

Eller man kunne fristes til at skrive, de kunne bruge pengene på at få byen til at fungere igen og lave "projekterne" i byen færdige, så de er brugbare..??

JEG SIGER JA!! til de får en kompensation eller anden økonomisk flyttehjælp, til evt nye og garanteret DYRE lokaler, samt flytning som vel nok også skal koste en million eller mere?!

LAD OS STÅ SAMMEN SOM BY.... DE HAR VIRKELIG FORTJENT VORES STØTTE ....

støt Legekæden skriv under her ... Tak :)