Nej til sammenlægning af hjemmeplejen på Ærø

R. Lohse

/ #11 Nedlæggelse af arbejdspladser, samt forventet nedlæggelse af stillinger.

2014-04-16 09:59

Hvori består det usande? hermed en forklaring.

Arbejdspladserne nedlægges både formelt og reelt i Marstal og Søby, hvor mange i dag er ansat. De ansatte vil blive tilbudt ansættelse på den nye adresse og få ændret deres kontrakter iht. dette. Men at arbejdspladserne både formelt og reelt nedlægges i Marstal og Søby kan der ikke herske tvivl om.

Fysisk bliver arbejds-pladserne i Søby også nedlagt. Deres nuværende forhold reduceres til 1 lokale med adgang til toilet - dette er en fysisk nedlæggelse af en arbejdsplads. Derudover skal 15 nye biler, ekstra løntimer grundet mere kørsel, samt ombygning/restaurering i Ærøskøbing financieres af Ældre- og Sundhedsområdets egen ramme - udover at udegrupperne allerede har været igennem en fyringsrunde, kan det forventes at det koster stillinger inden for området, hvis sammenlægningen bliver gennemført.

Skriv under IMOD at centralisere Ældre- og Sundhedsområdets udegrupper. Skriv under IMOD at fjerne de allersidste 7 kommunale arbejdspladser i Søby. Skriv under IMOD at fjerne 20 arbejdspladser i Marstal. Skriv under IMOD at hjemmeplejen skal have ekstra køretid på vejene. Skriv under IMOD at Ældre- og Sundhedsområdet skal indkøbe 15 nye biler.

Skriv under FOR mere tid hos den ældre og mindre tid på vejen! Skriv under FOR en udegruppe i hver af øens 3 største byer.

Kan du se de fordele ved centraliseringen, der overskygger alle ulemperne? Hvis ikke, så skriv under (sammen med indtil nu over 175 andre personer).