Nej tak til Statens mentale sundhedsplan

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Nej tak til Statens mentale sundhedsplan.


Gæst

#51

2014-07-11 00:35

Ikke mere psykiatri..........Det er ved at overtage hele sundhedssystemet og kort og godt, så er det da fuldstændig vanvittigt, det der foregår! Findes der overhovedet ingen med sund skepsis og fornuft indenfor magthavere i dette land??

 


Gæst

#52

2014-07-21 04:38

Jeg har fulgt med i funktionel lidelses udvikling og læst det første der blev offentlig gjort på deres hjemmeside (det er senere rettet til) og som forsknings materiale var det så udsvævende og fyldt med : man kan forvente, jeg vil mene, det ser ud som om.....meget, meget utroværdigt og uvidenskabeligt og dog var der allerede sendt skemaer ud til de praktiserende læger, som ville kunne favne de fleste med lidt god vilje, meget skræmmende.


Gæst

#53

2014-07-21 08:54

Staten må op af medicinal industriens dybe lommer i en vis fart, og al finansiering fra Trygfonden og Lundbeckfonden skal ophøre øjeblikkeligt.! Desuden bør forsøg med syge mennesker under forskningsklinikken for funktionelle lidelser afskaffes, og de ansvarlige læger med en vis Per Fink i spidsen, retsforfølges.!

Gæst

#54

2014-07-21 19:39

Behandlingen af syge og gamle i vores samfund er blevet så forringet at mange ikke har kræfter eller overskud til at protestere over politikernes overgreb på befolkningen Stop det vanvid

Gæst

#55

2014-07-22 14:01

Skræmmende læsning, meget skræmmende læsning.

Selvom det desværre ikke kommer bag på mig
madame d`anton

#56

2014-07-23 10:12

Åh, nu den scientology snak igen. Der opererer pt personer på face book som hænger andre ud som scientology. De personer som bliver hængt ud, er dejlige fredselskende mennesker, som prøver at gøre en forskel til det bedre, og har ABSOLUT ikke noget med scientologi og gøre
Som tommelfinger regel er personen som bliver hængt ud, blevet en trussel for dem som anklager. " aktivisten " er kommet for tæt på, og har forøvrigt fat i noget rigtigt, væsentligt og afdækkende omkring systemet. Man anklager dem så som scientologi, for at jage andre mennesker væk fra deres aktioner, underskriftsindsamling eller shiller deres opslag.
Scientologi har jo aldrig haft problemer,med at synliggøre sig selv, og man vil tydeligt kunne se scientologi i opslagene. Så at påstå, at scientologi står bag denne eller lignende steder, indsamlinger eller aktioner er TÅBELIGT. Højst sandsynligt modkraft som står bag. De har solgt deres holdninger efter at de modtager mediestøtte. Købt internet portal !

Gæst

#57

2014-07-25 12:28

Adskil stat og sundhedssektoren, så vi kan få en ordentlig behandling, ligesom i Schweiz.
Medicinalindustrien er kun interesseret i at tjene penge, ikke at helbrede folk. Vi er en befolkning på 5 mill. og halvdelen er på såkaldt medicin.
Hvis ikke medicinen blev betalt af skatten, ville ingen købe det.
Det er på tide at I politikker vågner op.

Gæst

#58

2014-08-20 13:09

Et Diktatur kommer snigende- oppe fra. Blå blok eller rød blok samme politik. Hold øje og øre på dette- det gælder om at være opmærksom på udtalelser fra disse 'væsner';
Feks.: har lige hørt i radioen at Enhedslisten roser et forslag stillet af Dansk Folkeparti.....!

Gæst

#59

2014-08-27 21:09

vad rettighed har læger og spykiatren,og tage vores rettighed fra os,vad fanden bilder de sig ind det er nogen idioter der selv er syge i hovedet,de kan prøve på sig selv og deres børn.de har overhovet ik ret til det de har gang i.vi lever i et demokratisk land siger de,hvor hende har vi demokrati ik i dk.fanden tage dem


Gæst

#60

2014-09-07 09:27

Hele sundhedssystemet er på vej langt ned. Der undskyldes med at der skal spares. Nej virkeligheden er at omsorg, empati og forståelse, er ord der er på vej ud af ordbogen. Nye er kommet til: Rapportering, egoisme, effektivisering. Bvadr. MAN SKAL DA BEHANDLE ÅRSAGERNE OG IKKE SYMPTOMERNE. Måske var det en ide, at finde en sundhedsansvarlig der var uddannet og forstod mennesker ?

Tommy Hald
VK

#61 Hmm

2015-01-15 19:09

Så videoen fra marts 2014, bed mærke i at der let og elegant viges udenom når det handlede om  klarhed over hvorledes det skulle tackles i forsikringssager og ansvar i den politiske del, det var tydligt ingen ønskede i sidste ende at den gruppe skulle have en chance for opbakning når det ville koste penge.

Kun flere penge til lægerne, den kvinde der forslog scanning af hjernen faldt heller ikke i god jordda det også koster penge.

Dette indlæg er blevet fjernet af dens forfatter (Vis detaljer)

2015-06-11 22:23

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook