sig nej til julehjælp til muslimer ( der ikke holder jul)

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen sig nej til julehjælp til muslimer ( der ikke holder jul).


Gæst

#176 Re: Re: Re: Julen handler om kærlighed, ikke om at have ondt i r....

2013-12-02 08:59


Gæst

#177

2013-12-02 09:02

For dem som ikke tror på at muslimer søger julehjælp, så tag selv ud på de steder, hvor uddelingen skér, og se hvor mange der er. I får et chok.. Det gjorde jeg sidste år..
Ulrik Aarhus, Radio24syv

#178 Re: Re: Julen handler om kærlighed, ikke om at have ondt i r....

2013-12-03 22:11

#6: hannalena - Re: Julen handler om kærlighed, ikke om at have ondt i r....

Kære Hannalena

Jeg er redaktør på Radio24syvs morgenprogram og vi vil gerne fortælle om denne underskriftsindsamling og nogle pointerne i debatten onsdag morgen.


Kunne jeg få dig til at give mig et kald?

4174 7964
ular@radio24syv.dk 

Mvh
Ulrik


Gæst

#179 Re:

2013-12-04 01:08

#9: Banderos -

"julen er noget religiøst"

 

Du er godt klar over at jul egentlig er en hedensk fest fra førkristen tid og ikke rigtig har noget med kristendommen at gøre? Du mener måske kun der skal gives julehjælp til asatroende


Gæst

#180

2013-12-04 09:31

Hvorfor give julehjælp til folk som ikke tror på julen ?!??
Kim

#181

2013-12-04 09:32

Nu har jeg lykkeligvis aldrig været i den situation hvor min familie " da jeg var barn " eller nu her som voksen har haft det behov, men syntes at det er dejligt at muligheden er der for dem hvor det virkelig er nødvendigt, ved ikke hvad der er i de pakker, men kan da forestille mig at indholdet dækker over hvad der er behov for dvs. juleguf og mad inkl. FLÆSKESTEG i samme pakke, hvad gør muslimerne med kødet for de vil jo ikke en gang røre ved det.
Nedenstående er kopieret direkte fra en artikel jeg så på MSN startside

"I Frelsens Hær er informationschef Lars Lydholm ikke overrasket over kritikken, for den er kommet gennem flere år. Men i år kom den, første gang foreningen begyndte at tale om jul. Og kritikerne er flere end tidligere.
Der er en klar tendens til, at så snart vi nævner ordet julehjælp, står der folk klar til at kritisere vores praksis med ikke at skelne mellem religioner eller andet blandt ansøgerne. Det er en meget ærgerlig udvikling, for det fjerner fokus fra det vigtige, nemlig at stadig flere danskere er så fattige, at de har brug for hjælp til at holde en værdig jul, siger han. "

Det er da lige netop det den debat gør, og han siger selv at flere danskere er så fattige at de har brug for hjælp til en værdig jul, kan godt være at det bare er mig der ikke forstår det, men disse ord falder i mine øjne " fattige danskere, værdig jul " og det som jeg forstår ud af den kommentar er at den hjælp er til værdigt trængende der HOLDER jul...........

"I Gellerup Kirke nær Aarhus har man heller ikke fået kritik i år, men det har de tidligere fået. Her udgør muslimske familier nu omkring en tredjedel af ansøgerne til julehjælp fra kirken, som består af et gavekort til Føtex, forklarer sognepræst Niels Hviid.
- Vi uddeler julehjælp, fordi vi fejrer jul, og det er en af kirkens måder at vise Guds kærlighed i verden. Vi skeler ikke til religion. Vi skeler til behov, og man skal oplyse sin hustandsindkomst. Muslimer uddeler ved Ramadanen også hjælp til alle, siger han."

Gad da godt se om man som "ikke muslim" kunne få noget hjælp fra den side under ramadanen, men vil da opfordre folk til at søge.
-------------------------------------------------
Forkasteligt, og nej er ikke racist men mener man skal tage vare på sig selv og sine egne først, dermed ment danskere der virkelig har et behov.

http://www.youtube.com/watch?v=VwWLWzhKwX0&sns=fb

Gæst

#182

2013-12-04 10:03

Jeg synes at de muslimer som er i dette land burde indsamle selv til deres egne landsmænd som er fattige i danmark!! Hvis de altså kan finde en eneste muslim som er fattig i danmark.....næppe..det er danske familier som lider under krisen.. det er ikke muslimer. De får alt betalt på kommunen og det er facts (-min svoger er socialrådgiver og fortæller os at han kan ikke gøre noget ved at muslimer bliver forfordelt sålænge han har påbud om det i direktiverne fra politikerne). Det viser bare at der er mange muslimer der er grådige. de kan ikke få nok..de vil også have af julehjælpen som skal gå til danskere som har været vant til at holde jul hele deres liv og som er kede af det når de ikke kan magte at holde en ordentlig jul til deres børn. Hvornår har muslimer sidst taget hensyn til nogen andre end dem selv og hvornår har muslimer sidst taget hensyn til kristne.

 

Jeg er også død træt af at danskere skal krybe langs panelerne og forsikre alle meget ydmygt om at de ikke er racister. Selvfølgelig er folk ikke racister. Er de medlem af et nazi parti!!! De er ikke medlem og de ikke nazister eller racister!!! så lad være at beskyld folk for at være racist. Man er ikke racist. Man har lov at kristisere noget som man ikke bryder sig om. Jeg vil ikke skamme mig over at jeg kritisere noget jeg ikke bryder mig om. Jeg vil sørme heller ikke sige undskyld undskyld for at jeg er fornuftig. Der er faktisk ytringsfrihed i vores land. Man må gerne sige hvad man mener om det. Dem der gerne vil beskylde andre for at være racister er ofte folk som gerne vil være helte og få ros. Det giver jeg ikke noget for. Der er også mange danske revisorer, advokater, tandlæger boligudlejere som anklager os andre for at være racister for de tjener selv kassen på alle de muslimer som skal  have gratis boliger, hjælp til opstart af virksomheder og tandpleje m.v. Det giver jeg heller ikke en pind for. De har råd til at betale skat. De skovler penge ind fra staten. Der er mange andre danskere som ikke tjerner en krone på muslimerne og som ikke har råd til de ekstra skatter og afgifter som vi er blevet pålagt for at staten skal betale milliarder til muslim mania.

Jeg er ikke imponeret over muslimer der betaler skat. Der er mange danskere som har gået fra hus og hjem og JA som er fattige i Danmark og jeg er ikke imponeret over at en muslim har fået job i stedet for. Og så kan de danskere som har mistet jobbet minsandten også stå bagerst  í køen til julehjælp, for der skal ALTID være plads til muslimer. Det er hul i hovedet. Hvornår skal der være plads til os andre som er født her og opvokset her i generationer.

Man skal selv starte en organisation i dagens danmark hvis man skal være sikker på at de indsamlede penge skal gå til danskere som har brug for julehjælp. De fleste organisationer i dag er bange for at blive kaldt racist og de giver alt til muslimerne. Folk skal holde op med at anklage andre for at være racister. De er ikke racister. Muslimerne nyder godt af at alle er bange for at blive anklaget for at være racist. Alle landets offentlige instanser og foreninger er blevet tosset i hovedet. Regeringen er ikke fornuftige mere og de tager heller ikke ansvar for landets økonomi. De betaler milliarder til muslimerne bare i danmark. De er bange for at blive anklaget for at være racist. Sikke noget hysterisk pjat.


Gæst

#183

2013-12-04 10:21

Den eneste grund til, jeg ikke vil støtte julehjælpen er, at 90 % af ansøgerne er muslimer.

Mine penge skal IKKE gå til dem, og før jeg får en garanti fra organisationerne om at julehjælpen udelukkende går til folk, der faktisk holder jul, får de ikke en krone fra mig.

Desværre, for jeg synes det er en god sag, der fortjener opmærksomhed og støtte - det skal bare være på de rigtige forudsætninger.

Gæst

#184

2013-12-04 10:55

Jeg synes det er for dårligt at vi ikke længere tænkere at få vores land op og køre igen i stede. for at gi alle andre

Gæst

#185

2013-12-04 12:31

Generalt skal muslimer ikke have julehjælp, for de påstår bare at de holder jul

Dette indlæg er blevet fjernet af underskriftindsamleren (Vis detaljer)

2013-12-04 13:12


OleF

#187 Re: Re: Julen handler om kærlighed, ikke om at have ondt i r....

2013-12-04 14:39

#3: Katja - Re: Julen handler om kærlighed, ikke om at have ondt i r....

Hvis ikke det er folk, der har ondt et vist sted over, at nogen (læs: "de forkerte" i din optik) får mens andre ikke får, så ved jeg ikke hvad. Du skriver som om du har helt styr på situationen hos dem, der får julehjælp og dem, der ikke får. Det er bare en kendsgerning, at det har du ikke en chance for at vide noget som helst om.


Gæst

#188

2013-12-04 15:19

Min gud er ikke en straffende og fordømmende gud ... min gud er i det jeg tror på i mit billede.. Han er kærlig og omsorgsfuld fordømmer ikke, men tilgiver vi mennesker når vi træder ved siden af.. fordi sådan er vi mennesker..!! Straffen falder på jorden og ikke i himmelen. Min gud vel også Muslimernes gud..!! Eller er der flere guder???. eller kæmper De imod hinanden.' Det er sgu lang ude efterhånden..Muslimer skal ikke have julehjælp...

aurum

#189

2013-12-04 15:24

Julen er en kristen jul hvor guds søn blev født.. Det har ikke noget med muslimer at gøre.... Jeg ar skuffet over frelserens hær... skal dem der har truet Yahya Hassan også have julehjæl....??? Det er for langt ude..
BlueGreen

#190 Re: Julen handler om kærlighed, ikke om at have ondt i r....

2013-12-04 19:36

#2: Erik Fischer - Julen handler om kærlighed, ikke om at have ondt i r.... 

 Kære Erik Fischer - muslimer går jo overhovedet ikke ind for julen - derfor skal de da heller ikke have julehjælp - de har ikke behov for at forkæle deres børn i juletiden - de har deres egen jul : EID. De behøver vel ikke at holde jul 2 gange om året!!

Hjælpen vil jo bare glide ind i deres almindelige husholdning - nogle af dem sælger endda de gavekort eller varer de modtager - så gør hjælpen da mere gavn hvis den bliver brugt til at redde julen for fattige danske børn

Og måske er integration ikke så god en ide - den har jo alligevel slået godt og grundigt fejl og der er spildt alt for mange penge på den 

Dansker
Gæst

#191 Nu må galskaben ophøre...

2013-12-04 23:53

Hvor er det dejligt at kunne konstatere, at flere og flere DANSKERE begynder at vise tænder, overfor dette vandvid af misforstået velgørenhed. Det er på høje tid, og forhåbentligt ikke for sent, at vi danskere forsøger at råbe vore politikere op, så vi kan få lukket hullet i "overflødighedshornet". Vi knokler rø... ud af bukserne hver dag, og spøtter villige skattekroner i statskassen, for blot at kunne konstatere, at vores folkevalgte "forsamling" strør om sig med vores midler. De midler der burde være øremærket til at sikre en beståen af vores vældfærdssamfund, hvor hovedkræfterne bliver lagt i ældreforsorgen, en sikring af danske arbejdspladser, en sikring af alle danskeres sikkerhed overfor indtrængende forbryderiske elemter, en sikkerhed for at Danmark forbliver et dansk land, og ikke en fremskudt muslimsk paradisstat. Vi kunne jo starte med at kræve vore landegrænser kontrolleret/lukket, og kræve at der laves lov for at samtlige indvandrere skal være i stand til at forsørge sig selv i mindst 5 år, før der kan blive tale om sociale ydelser, samt at alle de indvandrefamilier der har et kriminelt familiemedlem, straks udvises fra Danmark. Med andre ord.... se nu at få Dansk Folkeparti stemt helt til tops i den politiske verden!

Dansker

#192 Re: Til dem der IKKE er enige:

2013-12-05 00:00

#186: Den barmhjertige pølsemand - Til dem der IKKE er enige:

Så vågn dog op, Pølsemand.... men det gør du jo nok den dag hvor vi Danskere ikke engang har råd til at dyrke vores nationale "junkfood tempel", nemlig pølsevognen.

Dansker

#193 Dobbelt indslag er godt.... ;O)

2013-12-05 00:09

#182: -

Havde egentligt skrevet denne tekst som et indslag, men den passer jo også perfekt som svar på dit indslag!

Hvor er det dejligt at kunne konstatere, at flere og flere DANSKERE begynder at vise tænder, overfor dette vandvid af misforstået velgørenhed. Det er på høje tid, og forhåbentligt ikke for sent, at vi danskere forsøger at råbe vore politikere op, så vi kan få lukket hullet i "overflødighedshornet". Vi knokler rø... ud af bukserne hver dag, og spøtter villige skattekroner i statskassen, for blot at kunne konstatere, at vores folkevalgte "forsamling" strør om sig med vores midler. De midler der burde være øremærket til at sikre en beståen af vores vældfærdssamfund, hvor hovedkræfterne bliver lagt i ældreforsorgen, en sikring af danske arbejdspladser, en sikring af alle danskeres sikkerhed overfor indtrængende forbryderiske elemter, en sikkerhed for at Danmark forbliver et dansk land, og ikke en fremskudt muslimsk paradisstat. Vi kunne jo starte med at kræve vore landegrænser kontrolleret/lukket, og kræve at der laves lov for at samtlige indvandrere skal være i stand til at forsørge sig selv i mindst 5 år, før der kan blive tale om sociale ydelser, samt at alle de indvandrefamilier der har et kriminelt familiemedlem, straks udvises fra Danmark. Med andre ord.... se nu at få Dansk Folkeparti stemt helt til tops i den politiske verden!


Gæst

#194

2013-12-05 07:38

Godt initiativ. Har tit tænkt over at sende ansøgning til muslimske foreninger for at spørge om vi kunne få ramadanhjælp, selv om vi er kristne.

Gæst

#195 Hvor kan man "DIS-like" denne her?!

2013-12-05 12:10

Hvor er næstekærlighed som ligger i Julens budskab?
Hvor er Jesus budskab om den gode Samaritaner blevet af?
Der er fortvivlende mange danskere som har glemt sine egne kulturelle rødder, og som kun kan føle sig set ved at forsøge at trampe andre ned.

Gæst

#196 Re: Re: hvad med and og gås ?

2013-12-05 12:29

#14: - Re: hvad med and og gås ?

De skal vel stadig holde jul for at få, og de vil jo afskaffe den, men ja hvis de holder jul skal de da også tages i betragtning.


Gæst

#197

2013-12-05 16:16

De skal bare ikk ha jule hjælp

Gæst

#198

2013-12-05 19:20

STOP JULEHJÆLP TIL MUSLIMER

Gæst

#199

2013-12-08 21:42

En god måde at marker på at du ikke vil være med til at etniske dansker der er fattige og gerne vil holde jul efter den danske model med and og flæskesteg må undvære fordi nogle muslimer ikke kan rage nok til sig uanset de normalt ikke holder jul og i flg. Koranen nærmest skal være stole hvis de kan snyde kristne, så vær med til at julehjælpen kommer til de rette trængende
Chokeret

#200 Ikke racist...

2013-12-09 03:24

Flere understreger, at de ikke er racister, men fastholder, uden gyldig argumemntation, at julehjælp af én eller anden grund ikke skal tilfalde muslimer. Hvorfor lige muslimer? Skal der så ikke også holdes øje med fattige fra Jehovas Vidner? Eller fattige ateister? Hvad er de nådige selvbeststaltede dommeres kriterier for, hvad der skal til for at "holde jul"? Og hvad rager spørgsmålet i øvrigt nogen som helst, som i øvrigt (højst sandsynligt) ikke en gang har støttet organisationer, der giver julehjælp? Der findes en del muslimer i det danske samfund, som rent faktisk HOLDER jul...

Det ER rigtigt, at man ikke nødvendigvis ER racist, bare fordi man er en afstumpet smålig idiot... Men tvært imod... helt sikkert kristen?
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook