Drop den lovpligtige digitale postkasse.

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Drop den lovpligtige digitale postkasse..


Gæst

#1

2013-10-25 09:06

jeg lukker min virksomhed hvis den udelukkende skal fungere digitalt
Otto Kjærgaard

#2 Re:

2013-10-25 09:09

#1: -

Det ville være trist, hvis det bliver konsekvensen, at du lukker din virksomhed,  jeg håber derfor du skriver under og får andre til at skrive under også.
Hvis de vil lukke virksomheder, så lad det ikke blive uden protester.

Otto Kjærgaard.


Gæst

#3

2013-10-25 11:14

Mage til spild af folks tid!

Gæst

#4

2013-10-30 21:38

Det er en hån mod alle borgere!

Gæst

#5

2013-10-31 08:41

Det er et ondskabsfuld og sindsygt forslag. Hvem, i Guds navn, kan lære eller tvinge til at lære, en person på over 80 år, at bruge en computer?

Gæst

#6 Re:

2014-01-28 11:56

#5: -

Det er såmænd ikke folk over 80. Fra min arbejdstid måtte jeg konstatere, at mange unge, som vel at mærke var ganske gode til at begå sig i edb-miljøet, sukkede over alt det bras - undskyld - vi belemres med.


Gæst

#7

2014-02-17 23:05

D.10 02 2014
de kun 55 underskrifter her, kunne tyde på at ca. 1 milion danskere over 65 år ikke er på nettet.!-

Dette indlæg er blevet fjernet af dens forfatter (Vis detaljer)

2014-02-17 23:21



Gæst

#9

2014-10-27 00:29

Systemet skal rives op med roden.
SKAT er ikke andet en digitalt pirateri, sponsoreret af VIRKSOMHEDEN KongerigetDK/Staten
Hvis ALLE hæver deres slaveløn den første i hver måned, vil systemet vise sig som det monster det I VIRKELIGHEDEN er, for pengene eksisterer IKKE i fysisk form.

Derfor har DU et CPR nummer:

Regeringen og Kongehuset fortalte ikke at De skabte et legalt fiktivt navn med store bogstaver. Dette er ikke dig, men er et stykke gælds papir som De har underskrevet.
Dette dokument/kontrakt blev skabt bedragerisk (du fik ikke sandheden af vide).
Alt som kan sættes i forbindelse med fødsels certifikatet/det legale navn er UGYLDIGT & ANNULLERET fordi at bedrageriet nu er blevet afsløret.
Fødsels certifikatet og CPR-nummeret bør ikke blive brugt til identifikation da KRONEN/Kongehuset har copyright/ophavsret.
Enhver brug af det LEGALE NAVN er en bedragerisk forbrydelse. Uanset hvornår nogen spørger efter det LEGALE NAVN (med dertilhørende CPR-nummer) assisterer de dig, vidende eller uvidende til meddelagtig svindel.
ET LEGALT NAVN er navnet på en fiktiv legal person. Bliver ofte skrevet med store bogstaver. ET LEGALT NAVN er en persons fulde navn, som genkendt ved lov, og en legal person er en entitet skabt ved lov, som en virksomhed, der har fået bestemte legale privilegier og pligter som et menneske. Det er et imaginært væsen som behandles mere eller mindre som et menneske, men det er det ikke.
Dit ægte navn som du fik af dine forældre - vil altid være dit.
Forvirringen stammer fra det faktum at det LEGALE NAVN og dit ægte navn lyder ens. På grund af dette kan enhver formode/antage/forudsætte at navnene er
et og det samme og at DU er det LEGALE NAVN i stedet for det ægte navn.
Og ved at bruge det LEGALE NAVN indvilligere/godkender du (vidende/uvidende) det svindelagtige system som er ansvarlig for de fleste skader på denne Planet (krig, vold, fattigdom, tortur, slaveri, forgiftning, forurening osv.).
Ved at bruge det LEGALE NAVN giver du samtykke til at være en slave af Kongehuset/KRONEN/Virksomheden-Danmark, hvor De ejer dig og kan gøre hvad de vil i mod dig.
Uanset hvornår du bruger det LEGALE NAVN begår du svindel.
At overvinde dette svindelnummer er ikke en legal process. Det sker ved at du ændre dit hjerte/sind.
Ingen foreslår at du opgiver alting lige nu og afkobler dig fra systemet. Start med at få en bedre forståelse af konceptet. Målet er i sandhed at vide at du IKKE er det LEGALE NAVN. Og at det ikke er en forbrydelse at bruge det LEGALE NAVN i NØDVENDIGHED for at overleve.
Så gør hvad du skal i den forbindelse.
Gør hvad der føles rigtig for dig.
Gør ingen skade på andre levende væsner, så skal det nok gå.
Viden er vejen til frihed.

 

Otto Kjærgaard
Underskriftindsamleren

#10

2014-12-01 19:53