Kirsten Sletbjerg

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Kirsten Sletbjerg.


Gæst

#76

2016-02-08 05:35

EF/EU har svigtet.Scengen aftale har svigtet.EU har kvalt alt hvad EF står for.Så hvad skal vi tro på?Jeg tror på mig selv.Jeg har ikke troet på politikkerne siden 1972.

Gæst

#77

2016-02-12 10:19

Vi skal beholde frihandelsaftalerne, men EU skal ikke bestemme over vores lovgivning i Danmark.

Gæst

#78

2016-02-12 10:32

Få involveret de partier og deres medlemmer som er EU modstandere. Men det er måske blot noget de lukker ud og samtidig er de repræsenteret i EU og hævet deres fede hyre

Gæst

#79

2016-02-12 11:57

jeg mener ikkr der er noget specielt godt ved en fælles `kasse`som drænes af enkelte lande,som sandsynligvis aldrig kommer på fode på trods af andres hjælp.viljen skal komme indefra.

Gæst

#80

2016-02-12 17:44

At Danmark skal ud af denne Europæiske Union, da vi meget bedre selv kan bestemme over vores eget land. vi skal også selv bestemme hvem vi vil have ind i vores land. vi skal ikke bankes tilbage til 1945 med det fattige liv vi førte dengang. de mennesker som har trængt ind i vores land, opføre sig som vilde dyr, og utaknemelige for alt det gode Danskerne har gjort for dem.

Gæst

#81

2016-02-18 15:01

Eu er skabt af Nazister for at slavebinde folk. Det der med frihandel var kun et lokkemiddel for at få landene til at gå med i det. De fortalte kun befolkningen en del af sandheden om hvad medlemsskab ville medføre ført an af løgnagtige, købte politikere der sikkert lige nu betaler fro deres folkeforrædderi et sted i helvede.

Gæst

#82

2016-05-03 13:00

For at afskaffe den billige arbejdskraft, og for at stoppe invasionen af islamister, og der med fattigdommen der automatisk kommer i kølvandet af dette og for at redde vores kultur og vores hidtil fredelige land

Gæst

#83

2016-05-17 12:40

Vi skal selv bestemme i Dk

Gæst

#84

2016-05-17 20:45

EU er altbestemmende, det kan ikke være rigtigt. Vi skal hele tiden dukke nakken ligegyldigt hvad vi gør eller ej. Vi skal ha' vores land tilbage fra det cirkus dernede , derfor skal vi ud

Gæst

#85

2016-09-21 11:31

Fordi Jeg Vil at Danmark selv skal bestemme hvem der skal I ind I landet og IKKE EU og det gaelder mange Andre love som EU har indfoert I vores land.

Gæst

#86

2017-04-28 23:05

Beskyt den danske grænse
og de danske værdier
EU forlanger nu, at regeringen dropper
grænsekontrollen sidst i maj/først i juni.
Rockwool Fonden skønner, at der befinder sig
18.000 illegale migranter i Danmark. Københavns
politi advarer om at tallet er stigende. Derfor har vi
ikke brug for en afskaffelse af grænsekontrollen
men en effektiv grænsekontrol!
Hvis ikke vi viser, at vi er utilfredse med
regeringens beslutning, bliver
grænsekontrollen nedlagt og landet vil
langsomt gå i opløsning.
Ønsker du dette for dine børn og børnebørn?
Hvis ikke - mød op!
Haderslev, Gravene
Lørdag d. 6. maj kl. 13 - 15


Gæst

#87 Hvem fik ret

2017-04-29 21:20

 

Ja sigerne i Eu afstemingnen om Europol malede fanden på vægen før afstemningen, men nu er den i hus uden problemer altså endnu en vundet omgang for nej til politikkernes magtmisbrug 

Så lad os nu engang for alle vise dem at vi kræver lukkede grænser og aller helst helt ud af EU ligesom England de stemte dem da hjem, det har vi også før gjort her i sønderjylland så mød talstærkt op til demo den 6 maj kl 13-15 på gravene i Haderslev

Danmark først 

Danskere først

 

 


Gæst

#88

2017-05-04 21:47

VIGTIGT: ÆNDRING af MØDESTED for Demonstrationen
"Beskyt den danske grænse - Nej til lempelse af grænsekontrol!"


Har endelig fået de sidste tilladelser på plads fra politi og kommune. Det viste sig, at kommunen havde forlagt vores ansøgning. Ikke at det betød noget, for Gravene d. 6. maj var allerede siden januar udlejet til en haveforening. Om forlægningen så skyldes en væmmeligbo vides ikke, men er også nu ligegyldigt.

Vores demonstrations mødested bliver derfor nu DOMKIRKEN I HADERSLEV, og derfra bevæger vi os fra Nørregade ned til den endelige demonstrationsplads, Gammelting ved politistationen.


Vi ses ved Domkirken i Haderslev på lørdag d. 6. maj kl. 13 !
-------------------------

KAN MAN SAMLE SIG OM NUTIDEN?

For 72 år siden blev Danmark befriet og mørklægningsgardinerne blev revet i stykker.
10.000 danskere kommer iaften til Haderslev for at fejre befrielsen med en kæmpe lysfest, Danmarks største befrielsesevent. 
Fint nok, godt arrangement og dejligt at se at folk kan stå sammen om vores fædreland - men kan man stå sammen om at befri os fra endnu en ond ideologi som er nuværende?

Det får vi at se på lørdag, når SIAD holder demonstration for en bevarelse af grænsekontrollen i Haderslev kl. 13, mødested Domkirken, Domkirkepladsen 2, hvor vi går en tur ned igennem Nørregade - en gade som bliver terroriseret af muslimske bander, hvor folk får flasker kastet gennem vinduet og må springe for livet når indvandrere slåsser med jernkøller i gaden. Flere snakker om at flytte fra gaden af frygt for de muslimske bander.

Derefter bevæger vi os ned på demonstrationspladsen Gammelting ved siden af politistationen.

Så det bliver spændende om nutiden kan samle ligeså mange som fortiden kan. Det er ikke sikkert, for de onde nazisters magt ligger tilstrækkelig langt væk i fortiden (72 år) til at nogen frygter den - anderledes er det med nutidens onde ideologi, der er ved at gøre kvinder til andenrangs borgere i eget land og danske mænd frygtsomme, fordi de ikke har den samme flokmentalitet som politikernes inviterede gæster, som er nutidens undertrykkere for frihed og demokrati.


Gæst

#89 Re:

2017-08-11 21:27

#1: Kirsten Sletbjerg -  

 Måske skulle du ændre overskriften til UD AF EU eller noget lignende :-)


Gæst

#90 Luk så grænsen nu, og forbyd ikke vestlig fammilie sammenføringen-Og ud af EU

2017-10-01 23:49

For danskerne er det blevet stadig sværere at komme på førtidspension. Imens kan de se, at stadig flere ikke-vestlige indvandrere modtager førtidspension. For deres skattepenge. 

Den 1. januar 2008 var i alt 235.678 personer i Danmark på førtidspension. 

Ti år senere var det antal den 1. januar 2017 faldet til 204.703. 

Der er her tale om et fald på i alt 30.975 personer på førtidspension. Det svarer til et fald på 15,1 procent.

Men for ikke-vestlige indvandrere er det modsat

Mens antallet af førtidspensionister samlet set er falder, er antallet af ikke-vestlige indvandrere på førtidspension steget. 

Den 1. januar 2008 var i alt 21.539 ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere på førtidspension.  

Det antal var den 1. januar 2017 steget til 31.595 personer. 

Antallet af ikke-vestlige indvandrere på førtidspension er således steget med 10.056 personer på blot ti år. Eller en stigning på i alt 31,8 procent. 

Er stærkt overrepræsenterede

Ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere udgør altså en kraftigt voksende andel af førtidspensionisterne. Og de er stærkt overrepræsenteret i forhold til deres andel af befolkningen. 

Den 1. januar 2008 udgjorde ikke vestlige indvandrere og deres efterkommere i alt 9,1 procent af alle på førtidspension.  

Ligeledes den 1. januar 2008 udgjorde deres samlede andel af befolkningen 6,2 procent. Det vil sige 340.653 personer ud af en samlet befolkning på i alt 5.475.791 personer.

Den 1. januar 2017 udgjorde ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere hele 15,4 procent af samtlige på førtidspension.

Ligeledes en 1. januar 2017 udgjorde deres andel af befolkningen 8,2 procent. Det vil sige 476.727 personer ud af en samlet befolkning på i alt 5.748.769 personer. 

Indvandrernes andel af førtidspensionisterne er altså steget mere end deres andel af befolkningen. 

Det skal i den forbindelse understreges, at antallet af førtidspensionister alene omfatter personer i alderen 16-64 år, medens antallet af ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere omfatter samtlige uanset alder. 

 

Alle tallene i artiklen er hentet i tabeller hos Danmarks Statistik. Se link i bunden af artiklen. 

Der kan hentes tyve milliarder kroner

Ifølge Finansministeriet koster den ikke-vestlige indvandring det danske samfund omkring 33 milliarder kroner om året. 

Et andet tal fra Finansministeriet er lige så interessant: 

De offentlige finanser ville blive forbedret med omkring 20 milliarder kroner, hvis beskæftigelsesfrekvensen for indvandrere og efterkommere fra ikke-vestlige lande kom op på niveauet for personer af dansk oprindelse. 

De ikke-vestlige indvandrere og efterkommere halter langt bagefter, når det gælder beskæftigelse. 

Samtidig med, at mange af dem lever på førtidspension og anden offentlige forsørgelse betalt af danske skatteydere, tales der meget om, at Danmark mangler arbejdskraft.

 

Det er fuldstændig uholdbart.

Luk grænsen og ud af EU hellere i går end i morgen


Gæst

#91 EU's sammenbrud

2017-10-05 23:13

TV2 MIDTVEST, der er en af TV2’s regionalstationer kører en serie om mennesker, der bor eller har boet på asylcenteret i Hanstholm.

En af dem er Asri fra Somalia. Hun har boet i hele 4 ½ år på asylcenteret med sine to døtre Farhiya og Maria. 

I indslaget om hende bliver hun fremstillet som flygtning, selv om intet tyder på, at hun faktisk er flygtning. Hun er snarere en af de talløse afrikanere, der forsøger at komme til Europa for at få et bedre liv. 

Flerkoneri i muslimske Somalia

Asri kommer fra det muslimske Somalia. Her er det tilladt mænd at have fire koner – sådan som Koranen foreskriver. Derfor giftede Asris mand sig med kone nummer to. 

Det ville jeg ikke finde mig i, jeg var jaloux og blev skilt, fortalte Asri tidligere i år til TV2 MIDTVEST. 

Men hun kunne ikke forsørge sig selv, fordi den radikale muslimske gruppe Al Shabaab havde magten i hendes landsby, siger hun. Og Al Shabaab mener, at det er i strid med islam, hvis kvinder arbejder. 

Asri var altså hverken personlig forfulgt eller truet af krig og død. Men TV-indslaget stiller slet ikke spørgsmålet: Hvis det er rigtigt, at hun ikke kunne arbejde i sit eget område i Somalia, hvorfor flyttede hun så ikke inden for Somalia i stedet for at rejse til Europa? 

Systemets sammenbrud

Selv om Asri næppe var flygtning, kom hun uden videre ind i det fuldkommen hullede Italien. Asri søgte om asyl der, og hun fik Farhiya til landet. Men efter cirka fire år rejste hun videre, uden at hendes asylsag var afgjort. 

I Italien skal asylansøgere forsørge sig selv. Men da Asri efter nogle år blev gravid, var det umuligt at arbejde og tjene penge. Derfor rejste hun videre mod Danmark, lyder hendes forklaring. 

Journalisten kalder det, at hun flygtede fra Italien. Flygtet fra hvem og fra hvad? Italien er altså ikke et land, som producerer flygtninge. Hvorfor siger journalisten det så? Velsagtens fordi hun prøver at fremstille Asri som en flygtning, selv om hun ikke er det. 

Asri prøvede så lykken i Danmark. Men her hang hun også fast på asylcenteret i Hanstholm sammen med sine døtre.  Efter 4 ½ år boede de fortsat på asylcentret. Det glade vanvid. 

Reglen i EU er, at man skal have sin asylansøgning behandlet i det EU-land, som man først er kommet til. Det er en fornuftig regel, der skal forhindre, at migranter bare rejser rundt og udsøger sig det bedste land. ‘Asylshopping’, som det kaldes. 

Men systemet har været brudt sammen, fordi forholdene i Italien har været kaotiske. Derfor blev Asri simpelt hen hængende i Danmark uden at få sin sag behandlet. 

Imens blev Farhiya en del af det danske samfund og klarede sig fint. Samtidig blev Asri sendt på svejsekursus og på danskkursus. 

Hun er “flygtning fra Danmark”!?

Men nu er Danmark begyndt at sende folk tilbage til Italien. Derfor blev Asri kaldt til samtale i Sandholmlejren. Familien dukkede dog aldrig op i Sandholm. 

Asri lavede simpelt hen sin helt egen ‘asylpolitik’, der brød med asylreglerne i Danmark og EU. Hun rejste ifølge TV2 MIDTVESTs oplysninger illegalt til Tyskland i februar. Hun har intet at gøre der. Men hun prøver at finde et land, hvor hun gerne vil have sin sag behandlet. 

Dermed bliver asylsystemet til et helt uholdbart tag-selv-bord. Systemet ender i et kaos, hvor næsten alle så bare vil forsøge sig i de velhavende nordeuropæiske lande. 

Men sådan bliver det slet ikke fremstillet i TV2 MIDTVEST. Her taler journalisten om, at Asri “flygtede” fra Danmark til Tyskland. Flygte fra Danmark!? Det er jo absurd.

Sødladen underlægningsmusik

Sigtet med TV-indslaget synes at være, at Asri skal fremstilles som en flygtning, der skal have ret til at  slå sig ned i Danmark, selv om hun formentlig ikke er flygtning, og selv om hun skal søge asyl i Italien.

Journalisten ved formentlig godt, at Asri ikke har nogen ret til at være her. Men hun forsøger præge vores holdning ved hele tiden at slå på, hvor sympatisk hun er, og hvor søde hendes døtre er – og sådan virker de sandelig også. 

Indslaget laver oven i købet det grove brud på journalistiske principper, at man lægger en sødladen underlægningsmusik under optagelserne med Asri og døtrene, så vi bliver bragt i den rette stemning og helt opgiver vores kritiske sans. 

Millioner af afrikanere

Meget tyder på, at Asri er en af de mange hundrede tusind afrikanske migranter, der strømme til Europa i håbet om at få et bedre liv. 

Hvis vi skulle åbne dørene for denne folkevandring, ville vores samfund bryde sammen. Vi er nødt til at styre stramt og have skrappe regler for, hvem der kan komme hertil. Og reglerne skal overholdes. 

Hvis Asri og hendes døtre kan slå sig ned i Danmark, vil der i de kommende år være millioner af afrikanere, der kan gøre det samme. Mange af dem fra muslimske lande.

Hvis man mener, at vi skal den vej, så skal man sige det ærligt. Men det gør TV2-indslaget ikke. Det fordrejer virkeligheden.

Holger Danske

#92 Vi skylder ikke EU flere penge, tværtimod

2018-01-09 14:26

SIAD går ind for fuld udtræden af EU ligesom England. England var hovedårsag til at Danmark meldte sig ind i EU pgra. baconeksporten til England og derfor bør vi af samme grund forlade EU.

EU har én gang kostet os million på million i tabt eksport pgra boykot af Rusland. Istedet for at vente på et eller andet absurd milliardkrav fra EU, burde vi i Danmark kræve et ligeså absurd milliardbeløb, for at EU ikke har overholdt sin aftale med at sikre EU’s ydre grænser.

Trods EU på bedste mafia-vis har tvunget England til at betale for overhovedet at kunne udtræde af EU, vil EU baronen Jean-Claude Juncker nu på baggrund af Englands udtræden, kræve flere penge af de andre EU-lande, trods England, når man trækker beløbene fra som EU årligt giver til England, bidrager til EU på ca. 67,5 milliarder kroner årligt. Penge som EU baronerne vil omsætte til luksuriøs livsstil for dem selv.

Se blot Juncker, der drikker sig fuld hver dag og kan gå rundt i sit EU parlament og nyde alt godt hvad jordisk gods angår som bliver tilbudt parlamentarikerne – de kan få sat hår hver dag, klæde sig i det dyreste designertøj, få ordnet negle, få massage osv. – altsammen på borgernes regning igennem lønnen til disse nutidspampere og snyltere, som lever på andres bekostning og nu sætter sig op til at være mere og bedre end alle de andre mennesker i Europa, der betaler for dem.

Ikke fordi SIAD ønsker nogen noget ondt, men at se Junckers eventyr ende tilbage i muddergrøften ville ikke være så ringe endda.


Gæst

#93 Den største forhindring er sært nok EU !!

2018-01-10 23:35

Kristendom er en fredelig religion. Islam er en herremandsagtig lov-ideologi.

Demokrati og sharia er umulige at samle, så det passer i et harmonisk samkvem.

Årsagen til en umulig integration behøver ikke flere “eksperter”.
Nu mangler mandsmodet og den åbne accept :

Muslimer lever bedst hvorfra de kommer. Gerne med støtte fra Vesten.

Lad os få lukket “butikken” for fanatiske vanvidspersoner, der kalder sig flygtninge.

Og lad os hjælpe de reelle flygtninge i deres eget område med beskyttelse, sygdomsbekæmpelse, undervisning, rent vand, at dyrke jorden, at drive husdyrhold.

Vesten må samarbejde om dette. Den største forhindring er sært nok EU !!

Sådan må det ikke fortsætte.


Gæst

#94 LIGE I FJÆSET

2018-01-14 20:58

Korrektheden – den forræderiske politiske elite, journaliststanden og hele samfundseliten, ikke mindst kultur- og erhvervseliten – får af og til sandheden smidt lige i fjæset. Det er skønt og frydefuldt når de en sjælden gang imellem, som da Ungarns leder holdt pressemøde, ikke har mulighed for at køre informationerne gennem deres manipulerende filtre.

Efter Viktor Orban havde været til møde med EU (Merkel og Seehofer), afholdte han et pressemøde, og afgav også et interview til Bild.

Fra interviewet:

Sp. : “Hvorfor ønsker ungarerne ikke flygtninge” ?

Sv. : “Vi betragter ikke disse mennesker som muslimske flygtninge. Vi ser dem som islamistiske erobrere” !

Fra pressemødet:

(Læg mærke til, at han taler for, og forsvarer hele det europæiske folk).

Orban indleder pressemødet med at slå fast :

“Migrationsproblemet er blevet et demokratisk problem. Sådan som situationen har fået lov til at udvikle sig overalt i Europa, så er det europæiske folks vilje nu generelt blevet meget klar”

, og han remser derefter nogle punkter op :

– de vil ikke leve under terrortrusler.

– de vil leve i sikkerhed og have deres grænser beskyttet.

– de vil have alle dem som er her uretmæssigt fjernet (removed).

– i Europa har ledende politikere ikke gjort hvad folket ønskede.

– det svigt er et brud på de demokratiske principper.

Se der har vi en politisk leder. En der passer på sit folk og sit land – ja, endog hele det europæiske folk. Toppolitikerne i Vesteuropa må føle sig pinligt berørt og skamfulde. Det burde de i hvert fald !

Mest nærliggende for os danskere er, at tage et kig på “vores egen” Statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Før valget havde han lovet en straks-opbremsning og et eftersyn af konventionerne. Alligevel gjorde han intet, da det umiddelbart efter valget væltede ind over grænsen med ikke vestlige flygtninge og migranter i tusindvis – fortrinsvist muslimer. Tværtimod, så proklamerede han i forlængelse heraf, at danskerne nu skulle indstille sig på, at der over de næste 4 år vil komme yderligere 100.000 til landet.

Lars Løkkes adfærd understreger Viktor Orbans pointe. Samtlige politikere i Folketinget, med undtagelse af DF, ønsker en anden politik end den flertallet af folket ønsker, men de gør det alligevel !!!

Det er et alvorligt brud på de demokratiske principper. Lige nu, foregår det i praksis som vi lige har set, ved brug af embedsværket, der er specialister i at grave internationale hindringer frem. Som DF sagde : “Regeringen foregiver gode intentioner, men kører hele tiden embedsværket foran sig”, så det lykkedes desværre ikke, med et paradigmeskift, at ændre Danmarks dødskurs.

Hvad mon der sker, hvis Nye Borgerlige og DF tilsammen bliver rigtig store ? Både V og S tager jo som en selvfølge, at det først og fremmest er de internationale love, og dermed EU’s diktat, der skal efterleves…….mon så de gør ligesom i Sverige og slår sig sammen? På den måde vil de vedblivende – eller i hvert fald en rum tid endnu – kunne føre en politik, som er imod flertallet af befolkningen. Ud over, at det er et demokratisk problem, så er den slags svigt også forræderi – landsforræderi.

Det er godt der stadig findes ordentlige politiske ledere som Viktor Orban, til at påpege sådanne svigt, for de sker overalt i Vesteuropa. Han er sammen med Trump vor tids største “whistleblower”, og når han påpeger de forræderiske brud på europæernes demokratiske rettigheder, og samtidig højt og tydeliget, så alle kan høre det, siger : “Vi betragter ikke disse mennesker som muslimske flygtninge, men som islamistiske erobrere”, så gør han som drengen i “Kejserens Nye Klæder” : “Se – han har jo ikke noget tøj på” !

Han afklæder den politiske elites, journalisternes og kultur- og erhvervselitens “cover up” – deres løgn. Han afklæder deres globale vrangforestilling – deres misfoster. Hvor pinligt !

Steffen Wernberg-Møller

Holger Danske

#95 En statsminister skal: sørge for sit folks sikkerhed og tryghed

2018-01-14 21:00

Lars Løkke tænker mere på at opfylde Juncker og resten af EU baronernes ønsker, end at udføre det en statsminister skal: sørge for sit folks sikkerhed og tryghed.

Bjarne

#96 Re:

2018-06-08 16:21

#1: Kirsten Sletbjerg -  

Om der så bliver 500000 underskrififter med et el. Andet forslag så skal bare vide at der er INGEN garanti for at det bliver vedtaget, regeringen  vedtager kun noget af det de selv er  enige om.


Gæst

#97 Re:

2018-08-15 19:01

#4: -  

Aldrig!


Gæst

#98 Re: LIGE I FJÆSET

2018-08-15 19:03

#94: - LIGE I FJÆSET 

Sikken en gang vrøvl!


Gæst

#99 Re:

2018-08-15 19:07

#2: -  

Måtte det aldrig ske! sikke et tidsspilde!


Gæst

#100 Re:

2018-08-15 19:10

#4: -  

Ellers tak!