Få din stemme hørt til bestyrelsesmødet den 24 oktober

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Få din stemme hørt til bestyrelsesmødet den 24 oktober.


Gæst

#1

2016-10-13 23:53

Fordi jeg synes handlingsplanen er latterlig

Gæst

#2

2016-10-14 14:03

Der skal også ses på arkitektskolen 'nye' struktur . Man må konkretisere at vi lad afdelinger være helligt og grundlæggende klarlægge hvad konsekvenserne for eleverne i overgangsfasen , vi må ikke lad de nuværende elever lide under i denne overgang .

Gæst

#3

2016-10-17 02:39

Fordi, hvis man endnu ikke kan give svar på hvordan man har tænkt sig at foretage ændringerne i handlingsplanen som vedrøre at sikrer en kvalifiseret relevant uddannelse, så har man ikke tænkt sig godt nok om.

Og når man vælger at lukke linier uden at have foretaget fyldstgørende og ikke manipulerede undersøgelser af behovet på arbejdsmarkedet, udviklingen i verden og konsekvenser heraf.

Og i øvrigt ikke kan agumentere bedre for dette end at sige, "der skal skæres, og det er aldrig sjovt" så er det svært at se "det nye forbedret KADK "

Det er til en hver tid bedre at kunne nogle få ting rigtig godt end at kunne alt en smule. Der kommer ingen passionerede, motiverede dygtige designere ud hvis de ikke finder den rolle de bedst passer i, og den findes kun hvis difinationen allerede er indsnævret fra start så de ikke skal famle rundt i alle mulige irelevante kroge af designfaget.


Gæst

#4

2016-10-23 20:45

Principelt fordi i et demokrati bør alle have ret til at blive hørt uanset om man er enig eller uenig med handlingsplanen.