I mod lukning af Nordskoven-hundeskov i Slagelse

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen I mod lukning af Nordskoven-hundeskov i Slagelse.


Gæst

#26

2016-05-09 07:40

Kære Vovse ejere,

Et lille indspark til en mulig "fod i døren"..

Det gamle mundheld... "præsentér et løsningsforslag frem for et problem eller en konklikt" kunne måske søges i vores situation ved at vi forsøger at få en dialog i gang med grundejerne i området... ikke kun de der føles sig generet, men med alle sammen... Måske kunne vi lave et kaffemøde i hundeskoven med hjemmebagt.....

Målet med mødet kunne være om vi sammen kunne finde i det mindste en overgangsordning hvor vi som hundeejere havde mulighed for at have løse hunde, men at vi aftalte nogle regler måske i form af tidspunkter (dage og/eller tidspunkter på dagen)  hvor det var muligt og som grundejerene ville være med at teste..

Jeg har ingen idé om hvorvidt det er muligt, men det er måske værd at forsøge og så ville lidt da være bedre end ingenting.

Jeg er overbevist om at såfremt hundeejere og grundejere kan finde en løsning sammen og præsentere den til NST,,, så ville skoven ganske hurtigt blive genåbnet..

 

Er der nogen der har lyst til at tænke lidt med på ideen og andre ideer

 

Bedste hilsner

 

Flemming

21534161


Gæst

#27 Re:

2016-05-11 10:24

#26: -  

 Hej Flemming.

vi har skam forslået en åbningstid, både til Skovfogeden og i vores brev til naboerne og vi vil også tage den med i vores henvendelse til kommunen.Kaffemøde med hj.bag har vi faktisk også haft oppe og vende men venter lige og ser hvordan vores brev bliver modtaget af naboerne, for det kan jo være de føler sig presset over at vi henvender Os. Og det er bestemt ikke meningen.

Vi har også gang i at blive optaget som en brugergruppe i brugerrådet for Nordskoven, via NST og kommunen, idet vi er den største gruppe derude, og derfor burde høres i fremtiden, når de laver denne slags handlinger.

Så jo vi er igang.

Mvh

Tina