Bevar haverslev-Ravnkilde skole og børnehaven Tuen-Kløvermarken som selvstændige enheder


Gæst

#1

2016-03-11 04:33

Fordi at mine børn går i haverslev skole og vi synes det er en go skole et godt sammen hold på skolen og kom der en over bygning på ville det være super da vores børn elsker den skole og fordi vi er lidt trætte af at de skal skifte skole i 6 klasse ville være skønt hvis de ku gå på haverslev skole alle skole årene

Gæst

#2

2016-03-11 06:40

Fordi vi endnu savner saglig og faglig dokumentation af en tilstrækkelig kvalitet, for at det skulle være godt endsige nødvendigt at lukke flere skoler. Det er jo dybest set en politisk prioritering, om de rige skal have billige porscher og skattelettelser, eller om underklassen og middelklassen skal have gode skoler. Husk det, når I står i stemmeboksen.  


Gæst

#3

2016-03-27 14:52

Har børn og børnebørn der bor i Haverslev. Synes det er meget vigtig og bevare skole. Den holder sammen på byen. Og alt behøver vel ikke være stort,så man mister grundlaget for området..

Gæst

#4

2016-03-27 19:40

For at få politikerne til at forstå vi ikke kan undvære en skole i Haverslev, vi er flere der har set andre kommuner som faktisk får det til at lykkedes med de midler som er til rådighed.
Men vi er også mange der hellere vil betale lidt mere i skat frem for flere lukninger, men det er kun hvis kommunalbestyrelsen indrømmer de ikke magter at formidle skattekronerne og kun ønsker afvikle oplandsbyerne.