mod vindmøller ved Gammelsø mose / Norfeld

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen mod vindmøller ved Gammelsø mose / Norfeld.


Gæst

#76

2016-02-13 19:11

Vi skal ikke have flere vindmøller på Møn, men alle bør skifte til solenergi. Det er ikke sundhedsskadeligt som vindmøller er.
Gæst

#77

2016-02-14 08:42

Vi bor i et område hvor der allerede i flere år har været problemer med lavfrekvent støj - det kan være en vindmølle eller en stor varmepumpe, udluftningsanlæg o.l. Lyden kan høres vidt omkring i det åbne, men vind og trafik kan til dels overdøve lyden udenfor,  men indendørs forstærkes lyden til en rumlende brummen - nat og dag.

Kommunens folk er imødekommende men formår ikke at at hjælpe, har ikke det der skal til for at kunne måle og identificere lyden. Så hvordan skal man have tillid til at Kommunen kan og vil hjælpe hvis en vindmølle med en kæmpe rotor og kæmpe generator ved fejl eller slitage begynder at udsende lavfrekvent støj??

Hvorfor er vindmølleregulativet udformet så det overskrider regler for al anden teknisk virksomhed, hvad miljøet og støj angår ?Hvordan kan det være at vindmøller må støje meget mere end al anden teknisk virksomhed i weekender og om natten? 

Derfor håber jeg inderligt at kæmpevindmøllerne vil blive placeret på havet, som havvindmøller. 

Tarp

#78

2016-02-14 17:14

Den danske energistrategi er på mange måder forfejlet. I stedet for at give landets borgere ejerskab til mindre lokale anlæg satses der alene på fabriksanlæg (kæmpemøller) der så ejes af store kapitalinteresser. Hvis vi skal have en reel omstilling skal alle borgere tage ansvar og ikke kobles af udviklingen. Det gør man med denne fremgangsmåde.


Gæst

#79

2016-02-28 09:55

VIND MØLLER SKAL STÅ I HAVET !!
Rumle
Gæst

#80

2016-02-28 10:08

Vindkraft er et attraktivt alternativ t fossile brændstoffer, og på en artsrig biotop som Møn , der ovenikøbet er en Ø - hallo ! - skal vindmøller selvfølgelig placeres t havs !

Hvor svært kan det være ?


Gæst

#81

2016-02-28 12:39

Fordi jeg kender Frederikke BilleDavidsen, som bor i nærheden og som har 3 skrækkeligt larmende Møller i afskyelig hørbar afstand fra sin bopæl