Stadion

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Stadion.


Gæst

#1

2015-09-20 04:43

Det er i den grad på tide at næstved kommune viser ansvar og får rettet op på det falde færdige stadion næstved har.. Det er direkte en skandale at vi ikke har mulighed for at spille mod de danske mestre og evt lign kampe fremover .

Gæst

#2

2015-09-20 07:30

Jeg synes, at det i nær fremtid bør være på sin plads med et borgermøde evt. i Næstved Hallen med tilstedeværelse af byrådet, Næstved boldklub, klubbens sponsorer og de borgere, der har interesse i at komme med konstruktive forslag til, hvordan vores bys primære stadion kan komme til at svare til de krav, der stilles til et nutidigt/fremtidigt funktionsdygtigt stadion.
Invitér vores lokale dygtige entreprenører - arkitekter m.v. og lad dem komme med ideer til og bud på, hvordan vi kan forbedres vores stadion, så det kommer til at matche vores nye flotte multiarena. 

I midten af 70erne gik jeg første gang ind ad indgangen på Rolighedvej med min far i hånden - og ikke meget er ændret. Igennem årene er mediernes krav til stadions blevet skærpet, og vores stadion har ikke fulgt med udviklingen.

Øjenåbneren må for alle være kommet nu, vi ikke har mulighed for selv at huse FC Midtjylland i en pokalkamp, som har utrolig stor betydning for både boldklubben, fodboldspillerne og deres fans - og boldklubben må ty til leje af et andet stadion for overhovedet at kunne spille kampen. Det kan blive en kamp, der giver en voldsom økonomisk lussing til vores boldklub.

I Næstved har vi brug for udvikling, ikke afvikling.

I mange år har vores stadion betydet så meget for så mange mennesker, og det betyder stadig utroligt meget for mange.
Kærlighed til fodbold, socialisering og ikke mindst følelsen af at være i et fællesskab er bare nogle af ordene, der lige falder mig ind.

For mig at se - er det stadion, den bygning en af de allervigtigste i hele Næstved sammen med vores sygehus, så lad det ikke forfalde yderligere.


Gæst

#3

2015-09-20 08:41

Jeg er af den mening vi er over 82000 indbyggere her i kommunen så et stadion af den kvalitet høre ikke hjemme stenlænge gårdens arealer men det er nok for sent

Gæst

#4

2015-09-20 09:22

Er et stort must ...!!!

Gæst

#5

2015-09-20 09:37

Jeg skriver under fordi jeg har fulgt Næstved IF i over 30 år og syntes efterhånden at stadion trænger til en kraftig renovering,
specielt nu hvor den nye multiarena snart er færdig og så ser man rigtig hvor ringe stand fodboldstadionet er i.......
Søren Skovgaard Larsen

#6 Rigtig god debat

2015-09-20 10:09

Er rigtige glad for jeres gode imput her det rigtige godt og se men i opfordres også til og komme med jeres kommentare på facebook siden.


Gæst

#7

2015-09-20 10:22

Fordi det er af stor betydning ikke bare for byen og hele kommunen , men i aller højeste grad også for boldklubben for at rammerne er på plads i forhold til klubbens sportslige ambitioner. Også i forhold til andre arangementer så som udendørs koncerter m.m. En nødvendig investering for at få en længere varende indtægt til klubben men også for kommunen.

Gæst

#8

2015-09-20 18:40

Fordi jeg går meget op i næstveds bold og så synes jeg godt at vi kunne bruge pengene på noget fornuftigt jo

Gæst

#9

2015-12-14 21:22

Fodbolden tilfører en hel masse til kommunen - både i form af sammenhold og omtale i medierne. En flot ramme er vigtig for et godt hold - det sender et godt signal til omverdenen. Synes det er på tide med renovation af vort gamle stadion. :)

næver for ever support

#10 stadion UP grade

2016-03-19 13:32

Jeg er fuldstændig enig i at det er på høje tid at vi får et tidssvarende stadion der lever op til tv krav mm. FORZA NÆSTVED BK. YNWA