folkeafstemning om flygtninge og migrant situationen.

 

Ungarn er ved at lukke for muslimsk indvandring og vil sætte det til folkeafstemning for at se hvad deres befolkningen mener.

 

Jeg mener at den danske regering skal sætte det til folkeafstemning om vi skal tage imod flere flygtninge og stoppe for muslimsk indvandring det er tydeligt når man ser på integration .

At det er muslimer der ikke vil integrere sig og skaber parallel samfund hvor de bliver mere og mere troende og afviser de danske værdier og vores demokrati. 

Derfor mener jeg at det er et spørgsmål som skal sættes til folkeafstemning så vi kan se hvad den brede befolkning mener om spørgsmålet. 

Og på den måde kan den yderste højrefløj og den yderst venstrefløj få afgjort hvem der er flest af.

Da det er vores allesammens skattekroner mener jeg også at vi ( befolkningen ) skal spørges om dette. 

Da integration er en stor bid af vores fælles økonomi .

Og uden tvivl har indvirkning på den danske vældfærds model. 

Jeg anbefale at vi kun hjælpe i nærområdet og nabolandene så vi kan hjælpe alle og ikke kun dem der har råd til at komme her op. Vi vil kunne hjælpe alle og til færre penge. 

Ifølge FN konventionen er det ikke flygtninge der kommer men imigranter da de er kommet væk fra krig og forfølgelse så snart de har sat deres ben i nabolandene .

Ifølge EU er 60 procent af dem der kommer til EU økonomiske imigranter. Så vi er derfor ikke forpligtet til at tage imod dem .

 

Folkeafstemning nu.

Et ja eller nej til flere flygtninge. 

Der skal bruges 50.000 underskrifter før det kan behandles i folketinget. Så del med alle i kender.

Med venlig hilsen 

Carsten