Flere hænder og øget hygiejne i dagtilbuddene i Assens kommune.

Kære forældre, personaler, bedsteforældre og alle andre, som mener, at børn og personale i dagtilbuddene i Assens kommune fortjener bedre forhold.

 

I foråret bad regeringen vores børn gå forrest i genåbningen af Danmark.

De skulle vænne sig til ny hverdag. 

Det blev gjort forsigtigt og med ekstra økonomiske midler til at sikre hænder til at guide og hjælpe børnene og med mere rengøringspersonale, som skulle sørge for øget hygiejne i institutionerne.

Bonussen, som nogle havde forudset, blev, at børnene stortrivedes i den nye hverdag med: 

Små børnegrupper med faste voksne og strukturerede rammer.

Øget hygiejne, som gjorde, at sygefravær var næsten ikke-eksisterende blandt børn og voksne.  

 

Efter sommerferien, vendte vores børn igen tilbage til en ny anderledes hverdag med større børnegrupper, færre voksne og mere fri leg. 

Og kort tid efter blev det igen besluttet at skrue op for hygiejnen og at de voksne skulle være tættere på børnene i mindre grupper. Denne gang dog uden ekstra ressourcer, så nu skal personalet løse rengøringsopgaver i løbet af dagen samtidig med at de skal være tættere på børnene og tilbyde en mere struktureret hverdag med mindre fri leg.

Dette lyder som intet mindre end en umulig opgave, da personalet i institutionerne i forvejen er pressede på normering. Og hvad skal man prioritere at bruge de pædagogiske ressourcer på? Rengøring eller tid til børnene?

Dette dilemma fortjener hverken vores børn eller personalet i daginstitutionerne at stå i! 

 

Målet med denne underskriftsindsamling er, at gøre byrådet i Assens Kommune opmærksom på, at vi er mange, der mener, at vores børn og personaler fortjener bedre forhold NU!

Og så har vi et stort håb om, at byrådet vil vælge at prioritere nogle af de ca. 60 mia. kr., der skal fordeles i det kommende budget, til daginstitutionerne, så vi kan få nogle daginstitutioner, der kan skabe livsduelige og fremtidsparate børn.

Nutidens børn - er fremtidens voksne!

 

SÅ derfor - hvis DU også syntes, at børn fortjener ordentlige rammer for deres institutionshverdag.

Og hvis du også syntes, at personalet fortjener ordentlige arbejdsforhold, med tid til BØRNENE og ikke rengøring - så skriv under på denne underskriftsindsamling.

De samlede underskrifter overleveres til byrådet i forbindelse med deres 1. behandling af budget 2021-2024 onsdag den 9. september kl. 16.30 på rådhuset i Assens.


Assens Forældreorganisation    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Assens Forældreorganisation tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...