Fjernelse af deltagelsespligten i sygepleje på UCL campus Odense

I SLS Odense kæmper vi for tiden for at få fjernet deltagelsespligten i sygepleje i de timer, som lægger ud over problembaseret læring (PBL) og timer i simulationslokalet. Dette gør vi, af flere grunde:

1: Fordi, at vi mener, at vi går på en videregående uddannelse, hvor det skal være valgfrit, hvordan vi vælger at studere.

2: Fordi, at vi IKKE mener, at de almene timer i sygepleje kan prioriteres over timer i de øvrige fag, som fx anatomi og fysiologi.

3: Fordi, at vi mener, at der skal være plads til sårbare perioder, som fx. sygdom uden at man skal afstraffes med en afløsningsopgave - og så endda midt i eksamensperioden.

4: Fordi, at vi IKKE mener, at det er vejen frem, at vi på et studie, hvor omsorg og menneskelighed er i højsedet, ''straffes'' med afløsningsopgaver i stedet for at blive mødt at bekymring og dialog omkring vores situation.

Hvis du undrer dig over, hvorfor vi ikke ønsker en fuldkommen fjernelse af deltagelsespligten begrundes dette i, at vi mener, vi i timer som PBL eller simulation er langt mere afhængige af vores medstuderende end i almindelige timer / forelæsninger.

Skriv derfor under, hvis du ønsker en uddannelse, som ser og anerkender dig som det voksne og selvstændige menneske du er.

//SLS Odense

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift SLS Odense tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...