Fart-nedsættende bump, vejchikaner, i Ubby.

FB_IMG_1628695843812.jpg

Jeg underskriver denne erklæring, da jeg er tilhænger/for planerne om fartnedsættende bump, vejchikaner i henholdsvis Ubby by, på Hovedgaden.

Jeg bor i Kalundborg kommune, bor i eller har tilknytning til Ubby eller Jerslev by.

Jeg er tilhænger/for at denne skønne landsby og omgivelser ikke ender ud i, at blive til endnu én af de mindre byer, der bare havner midt på en motorvej.

Der køres både bevidst og ubevidst meget stærkere på bla. Hovedgaden, end de tilladte 50 km i timen. .

Der er i særdeleshed behov for fartnedsættende bump, vejchikaner og lignende hvor cykellister og skolebørn færdes tæt side om side. Trafikken skal tvinges ned i hastighed, her tænker jeg bestemt på biler men særdeles også på lastbilerne. Vejen skal være sikker at færdes på og omkring, for både fodgængere, cyklister og bilister.

Jeg håber på, at få så mange underskrifter her på denne indsamling som muligt. Alt dette for at få et billede af, og om, hvor mange der engligt vil bakke op omkring et forslag/krav om fartnedsættende bump osv. overfor Kalundborg kommunen.. 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Martin Petersen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )