færdiggørelse af byggeriet på skolen på Grundtvigsvej

Kære forælder  

Byggeriet på vores skole er på vej ind i sin sidste fase. Projektet er ved at blive lukket ned på kommunen, og der er afsat ganske få midler til færdiggørelsen. Det til trods for at der stadig er en række forhold, som endnu ikke er færdiggjort. 

Det finder vi bekymrende og helt urimeligt. Vi har igangsat en dialog med forvaltningen og de ansvarlige politiske udvalg om den alvorlige situation, men vi har brug for endnu mere opmærksomhed på sagen og håber, at du vil bakke op om arbejdet, med at få færdiggjort byggeriet, ved at underskrive her. 

De to væsentlige punkter, der er nødvendige at få gennemført i forbindelse med færdiggørelsen af skolens byggeri, er: 

  1. Børnenes ret til trafikmæssig sikkerhed:  Vi ønsker, at p-kælderen lukkes i skolens funktionelle dagtimer fra kl. 8-16. Vi ønsker, at udformning af Henrik Steffens Vej sker på børnenes præmisser, og at der etableres hastighedsdæmpende tiltag på Grundtvigsvej
  2. Børnenes ret til rige udfoldelsesmuligheder på udearealerne. Vi ønsker, at skolens indre og ydre skolegård samt Science Have (tagterrasse på ny tilbygning) færdiggøres, så de er praktisk anvendelige og stimulerende for vores børn.

På forhånd tak for hjælpen.  

Følgegruppen for byggeriet på skolen på Grundtvigsvej


følgegruppen for byggeriet på skolen på Grundtvigsvej    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift følgegruppen for byggeriet på skolen på Grundtvigsvej tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...