Egedal politikerne skal behandle de frivillige foreninger ordentligt

Når skolelukning i Egedal bliver endeligt gennemført og Toftehøjskolen dermed lukker står der stadigvæk mange foreninger uden en lokalitet til at videreføre deres foreningsdrift.

Hvis Politikerne står ved deres beslutning om at lukke Toftehøjskolen må de også  tage konsekvnesen deraf. Det betyder at de skal behandle de frivillige foreninger ordentligt og sikre at de ikke blive husvilde når skolen endeligt lukker.

Skriv under på denne underskriftsindsamling for at politikerne skal behandle de frivillige foreninger ordentligt og sørge for genhusningen mindst modsvarer deres nuværende faciliteter, således at foreningerne kan sikre deres fremtidige foreningsdrift.

 


Nikolaj Kannik / Ølstykke Skytteforening    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Nikolaj Kannik / Ølstykke Skytteforening tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...