DTF: Rene dame- og herrehold

DTF har netop offentliggjort deres planer om at ændre på holdkampsformatet således at der bliver spillet med rene herre og dame hold. Det er vi mange, som er dybt frustrerede over.

Det omtalte format findes i mange andre lande, men ofte med et damehold bestående af 50% købte udlændinge. Er det virkelig den vej, som vi gerne vil gå med dansk pige tennis?

Derudover medfører ændringerne, at der kun bliver brugt 3 piger på et hold (på nær i elitedivisionen), hvorved der kun kan bliver spillet en double. Hvorfor skal double igen gøres mindre vigtig? Særligt når nu Frederik Løchte Nielsen viser, hvor fed en god double kan være?

DERFOR:

Hvis du mener at holdkampe under Dansk TennisForbund fortsat skal spilles med mix-hold bestående af 2 piger og 4 drenge så sæt din online underskrift her:

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Katrine Christensen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook