DRØMMER DU OGSÅ OM EN STÆRK FRISKOLE ?

DRØMMER DU OGSÅ OM EN STÆRK FRISKOLE?  

Så læs med her og giv din interesse til kende!  

Vi har brug for din opbakning i vores ambition om at realisere drømmen om en stærk friskole, beliggende i Skødstrup. Vi vil skabe et læringsmiljø, hvor det er bevægelse og leg sammen med glæde og mod, der driver børns naturlige lærelyst. Vi vil danne og uddanne det hele menneske gennem bevægelse. Med helt nye rammer for læring, vil vi udvikle børnene til at blive ansvarlige, robuste og livsglade unge mennesker.  

FRISKOLENS FUNDAMENT   

Bevægelse og leg - Sundhed og trivsel - Bæredygtighed og natur  

Vi vil skabe en friskole, hvor idrætten danner rammen for et forpligtende, sundt og givende fællesskab. En skole, som er skabt, og er til på børnenes præmisser – hvor det ikke handler om at bestå, men hvor fokus er på at forstå – hvor barren sættes højt, drømme lever og hvor talenter udleves og udvikles.  Vi vil være ambitiøse uden, at det bliver elitært – men ud fra en overbevisning om, at ”er det værd at gøre, så er det værd at gøre ordentligt”. Derfor stiller vi krav til børn, forældre og voksne til vores fælles ansvar om børnenes læring og dannelse.  

HVAD SKAL DER TIL?  

- Opbakning fra lokalsamfundet for at opnå politisk godkendelse 

- Økonomien muliggøres af "Over Hækken Invest” 

- Erfarne ledere, lærere, pædagoger og eksperter er allerede nu med  

STØT PROJEKTET MED DIN UNDERSKRIFT OG SPRED MEGET GERNE BUDSKABET!

OBS: Husk at din underskrift skal bekræftes på mail - tjek spamfilter

En stærk friskole til et stærkt lokalområde, som skal placeres i det nye byudviklingsområde ”Over Hækken” i Skødstrup.   Over Hækken i Skødstrup bliver en moderne landsby med fokus på nærvær og trivsel. Her kommer bl.a. familieboliger, senior-bofællesskaber, fælleshuse, til at bo dør om dør med en ny friskole og et skovtårn med udsigt over hele byen og bugten. Se mere på www.ohi.dk    


Jesper Quist Bagger / Initiativgruppen til Friskolen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Jesper Quist Bagger / Initiativgruppen til Friskolen vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke dit postnummer offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:
Jeg tillader Jesper Quist Bagger / Initiativgruppen til Friskolen at videregive oplysningerne jeg angiver i denne formular til følgende parter:
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...