Byggemarked på skolevej - NEJ TAK

Et byggeselskab har ansøgt Århus Kommune om byggetilladelse til at opføre et Jem og Fix byggemarked midt på J. P Larsensvej - en helt central skolevej for hele den nordlige del af Brabrand.

Ved at underskrive støtter jeg dem, der kæmper IMOD at denne byggetilladelse gives og kæmper for at få indflydelse på udviklingsplanen af lokalplanen. 

Jeg ønsker at støtte op om en mere sikker skolevej i Brabrand og ønsker ikke at få vores bydel omdannet til detail handel med alt hvad det indebærer af mere og tungere trafik.

Skolebørn i Brabrand skal ikke færdes blandt lastbiler og langt mere trafik end der allerede er idag på ex. Langdalsvej, J. P. Larsensvej og Hejredalsvej. 

Byggemarked på skolevej - NEJ TAK! AA1D4B49-EBFF-4B09-843C-CE05F4C42808.jpeg


Winnie Dollerup Valler - Styregruppen    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Winnie Dollerup Valler - Styregruppen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook