Børnehuset Lupinmarken SKAL bevares!!!

Børnehuset Lupinmarken SKAL bevares!!36248EFB-35B2-423A-AE69-FA4D4023CC11.jpeg             HJÆLP OS MED AT STOPPE GALSKABEN!!

Politikerne vil lukke vores fantastiske Børnehuset Lupinmarken i 2028.

Politikerne vil i stedet for at bygge nyt/gennemrenovere børnehuset på nuværende adresse i Vestbyen, bygge et helt nyt i Sydbyen!!

Hvordan kan det give mening at flytte et fyldt børnehus fra Vestbyen til Sydbyen?
Et børnehus vel at mærke, som er meget velfungerende med en dygtig leder, dygtige pædagoger, børn der trives og forældre der elsker børnehuset.

Der er fyldt på de to andre nærliggende børnehaver i Vestbyen og i Børnehuset Lupinmarken, har der altid været fyldt helt op og endda med flere børn på venteliste.
Børnehuset Lupinmarken er én af de mest populære børnehuse i Viborg by, netop pga. det gode arbejde, de ansatte udfører, men så sandelig også pga.beliggenheden.

Så sent som i 2022 var det på tale, at bygge et nyt børnehus på nuværende beliggenhed, da der var belæg for, at det var den bedste løsning.
Vi som forældre er virkelig uforstående over, hvad der er sket det sidste år, og hvad der ligger til grund for denne meget pludselige og drastiske ændring.

Der ligger i forvejen mange børnehuse i Sydbyen, hvorfor bygge et nyt, stort børnehus med plads til 110 børnehavebørn og 50 vuggestuebørn dér, når det er børnene i Vestbyen, der kommer til at mangle en institution??

Der bor p.t. mange ældre borgere i vores område, som med tiden fraflytter og nye børnefamilier kommer til – eller gør de?? Hvis de ikke kan få en institutionsplads i nærområdet, vælger man så andre dele af Viborg?

Vi har startet denne underskrift indsamling for at råbe politikerne op!!
For at dem til at indse, at denne beslutning på ingen måde giver mening!

SKRIV UNDER OG STØT OS I KAMPEN OM AT BEVARE
BØRNEHUSET LUPINMARKEN!!


Med venlig hilsen
Tidligere, nuværende og fremtidige forældre


Katrine Fyrstman - Forældrerådet Børnehuset Lupinmarken    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Katrine Fyrstman - Forældrerådet Børnehuset Lupinmarken vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...