Bevar bunkerne og det grønne område ved Sølvgade

Vi har brug for jeres hjælp!

Underskriftsindsamling for bevaring af bunkerne og det grønne område ved Sølvgade.

 

Hvem er vi?

Vi er 50 engagerede og glade musikere, kunstnere, foreningsmedlemmer og eventmagere, der har hjemme i bunkerne på Sølvgade. Vi nyder dagligt de uforstyrre(n)de rammer, bunkerne og det grønne område. Og det kunne vi godt tænke os at kunne blive ved med.

 

Hvad sker der?

København står overfor det største museumsbyggeri i årevis, når Zoologisk Museum, Geologisk Museum og Botanisk Museum fusionerer og bliver til Det Nye Naturhistoriske Museum på Sølvgade i hjertet af København.

Vi har intet imod det nye museum, men desværre viser projektbeskrivelsen, at de planlægger at rydde bunkerne og nedskære det grønne område for at lave en sekundær indgang til museet.

Vi synes, det er en skam, at København bliver en by, hvor man både nedlægger det lokale foreningsliv, den spirende musik- og ungdomskultur og de grønne områder. Billederne viser at græsarealet skal erstattes med fliser, vores træer må lade livet for springvand, og at bunkerne skal jævnes med jorden.

Det er især en skam, når projektbeskrivelsen faktisk giver mulighed for, at det grønne område og bunkerne kan sameksistere med museets sekundære indgangsparti.

 

Hjælp os med at råbe politikerne op, så vi alle fortsat kan nyde byens tilbud, og København forbliver en by med plads til os alle.

 

For mere information besøg vores facebookside:

https://www.facebook.com/bevarbunkerne

 

ENGLISH INFORMATION:

Please help us sign this petition for the preservation of the bunkers and the green area at Sølvgade. 
Please visit our facebook site for further information
.

https://www.facebook.com/bevarbunkerne