Bevar ulve i Danmark

STEM JA OG SKRIV UNDER PÅ UNDERSKRIFTINDSAMLINGEN TIL - BEVAR ULVEN I DANMARK

Vi er nogle/ faktisk mange mennesker,  der meget gerne vil, at vi bevare ulvene i Danmark. Nu er de endelig kommet tilbage, hvilket jo betyder at Danmark igen er blevet et natursundt land - hvilket vi skal være stolte af. Meget er blevet sagt i medier- og sociale medier - og mange mennesker er nok nervøse for ulven i Danmark , MEN - der er ingen grund til bekymring - ulven er ikke farlig - medmidre du trænger den op i en krog udtaler eksperterne - og det er der jo ingen grund til at gøre. Ulven er sky af natur og når der er larm og uro nær den - den løber sin vej, når og hvis du kommer for tæt på - generelt når man ikke så tæt på at man opdager den - da er den allerede smuttet. Fornylig mødet en ejer med sine to hunde i en plantage i nordjylland netop en ulv - ejerens hunde reagerede på noget de kunne høre - men ejeren kunne ikke se noget - da de havde passeret det sted, hvor hundene reagerede på noget i buskaset og var nået lidt længere frem - vendte ejeren sig om - og ejeren så, hvad hun overhovedet ikke var i tvivl om - en ulv passere stien, ulven ville bare væk hurtigst muligt. Så farlig NEJ - ulven er IKKE farlig. Det er langt farliger at gå over gaden i byen og køre over krydset på cykel mv.

Tænker man tilbage - og på da skovflåten/ - tæger var på sit højeste mht. nervøse folk i landet her - så tænkt på hvad man siger om den i dag - det er hverdag og ingen bekymre sig om dem i dag. Vi danskere har generelt svært ved at modtage og acceptere noget nyt og ukendt og vi reagere promte voldsomt i medierne mv. - men alligevel med tiden - vænner vi os til det nye. Vi skal bare lige vænnes os til det og få den nødvendige viden omkring det nye og ukendte - og det samme vil gælde mht. ulven i Danmark .

Jeg kunne skrive side op og side ned om netop dette emne - men medierne er fuldt af det og på nettet kan man finde al information om det tillige . Hvert menneske her i Danmark må, enkeltvis hver især gøre op med sig selv og tage stilling til om de vil bevare ulven i Danmark - det er et personligt spørgsmål. Men tænk jer om inden i bare siger Nej - tænk over hvad det er i siger nej til . Ulven er kommet - den er kommet for at blive , ulven er fredet, og vi er forpligtet til at modtage og respektere den i den danske natur, og det er et godt tegn på sund dansk natur, der ER mad/vildt nok til den at leve af i mange mange mange år frem i tiden . Ved godt at jægerene er trætte af at den er her - og de vil selvfølgelig gerne have den udryddet - MEN det kan ikke passe, at vi bør udrydde ulven i danmark pga. fordi jægerne vil have vildtet for sig selv - isåfald synes jeg vi istedet bør udrydde rettet for jægere, til at jage vildt i Danmark - ulven/- og dyrene må nu engang komme i første række. Og ydermere - mon så ikke også, der er nok vildt både til ulvene og til jægerne .

 

VI MÅ OG SKAL BEVARE ULVEN I DANMARK OG VI ER FORPLIGTET TIL AT RESPEKTERE AT DEN ER FREDET OG IKKE KAN FORDRIVES BARE FOR EGEN VINDINGS SKYLD. SÅ DIG IND I HVAD DU SIGER NEJ TIL FØR DU SIGER NEJ .

 

STEM JA TIL AT BEVARE ULVEN I DANMARK - NU .