Bevar Sorgenfri Nordtorv

 

 

 

 

 

 

 

Sorgenfri Nordtorv ønskes bevaret 

Byggeplanerne for Sorgenfri Nordtorv giver ikke plads til reel torvedannelse, og det historiske Sorgenfri Nordtorv er måske ved at se sit endeligt.  Torvet frygtes nedrevet på trods af fredningsforsøg og stor modstand fra lokale borgere og foreninger.

Derfor starter foreningen VoresSorgenfri nu en underskriftindsamling for bevarelse af Nordtorvet med appel om nænsom restaurering.

Forvaltningen i Lyngby-Taarbæk kommune forhandler i disse dage med torvets ejere. Resultatet af forhandlingerne afgør torvets endelige skæbne, men et tænkeligt udfald er en nedrivning af det historiske nordtorv, som blev opført i 1956 som indkøbscenter bl.a. for de 3 ikoniske højhuse i Sorgenfri. 

Som borgere mener vi at have ret til at stille krav til de byrum, der er på tegnebrættet i Sorgenfri. I foreningen VoresSorgenfri ønsker vi, at bevare Sorgenfri Torv som et offentligt byrum, hvor vi mødes og handler, og hvor der er rart at være. 

Derfor starter foreningen i disse dage en underskriftindsamling, som skal overbevise politikere, forvaltning og torvets ejere om vigtigheden af at bevare en betydelig del af Sorgenfris fælles kulturarv. Underskriftindsamlingen vil både være on-line og baseret på omdeling af flyveblade

Hvis du går ind for bevarelse af Nordtorvet i dets nuværende udformning, men gerne istandsat og bedre vedligeholdt end nu, så giv os din underskrift. Tak for interessen!

Vær rar at anføre, navn, bopæl og emailadresse for at sikre gyldighed af din underskrift.


Jan Fritzbøger, VoresSorgenfri    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Jan Fritzbøger, VoresSorgenfri tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...