Bevar skolehave- og naturtilbuddene De Glade Rødder og Ellebjerg Skolehave (0-9 år)

BØRN HAR RET TIL NATUR!

De Glade Rødder og Ellebjerg Skolehave er lukningstruede og din underskrift er vigtig i arbejdet for at bevare naturformidling i skolehaverne for byens mindste børn (dagtilbud og indskolingen). Driftsmidlerne løber ud ultimo december 2023.

Områderne i Københavns nordvestkvarter og i Sydhavn har samlet over 6000 besøgende årligt og det er unikt at have bynær natur lige om hjørnet. Vi skal gøre alt for at disse tilbud fortsætter til vores børn. Du kan hjælpe os.

Skriv under på underskriftsindsamlingen og del den meget gerne i dit netværk, med klassen eller dagtilbuddet. Alle underskrifter har en kæmpe værdi! Tak!

Børne- og Ungdomsudvalget beslutter efter sommerferien i september om tilbuddene skal spares væk ved budgetforhandlingerne. Vi må gøre politikerne opmærksomme på, at det er et vanvittig dårligt sted at spare midt i en trivselskrise. Det handler om vores børns naturdannelse, om højt til himlen, plads til alle og om klodens fremtid.

 

Læs mere, like og kommentér på:

https://www.facebook.com/degladeroedder

Artikel i Altinget:

https://www.altinget.dk/boern/artikel/alternativet-pengene-skal-paa-bordet-ellers-mister-3000-boern-adgang-til-naturtilbud

Artikel i København Liv:

https://kobenhavnliv.dk/kobenhavn/tusindvis-af-boern-mister-tilbud-i-nordvest-vi-er-rystede

Om Foreningen Københavns Skolehaver:

https://kbhskolehaver.dk/


Christian Lai (far til barn i skolehaverne)    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Christian Lai (far til barn i skolehaverne) tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLERBetalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...