Bevar RIK (Rus Instruktør Kursus)

Red_rik.PNGVi beder jer om at underskrive på at I ønsker at bevare den nuværende uddannelse af rustutorerne på Frederiksberg Campus, som består af et tværfakultær kursus ved navn Rus Instruktør Kursus. Vi har igennem 25 år udviklet et obligatorisk kursus for alle førstegangstutorerne, som blandt andet indeholder erfaringsdeling med tidligere tutorer samt undervisning i konflikthåndtering, samtale- og fysiske zoner, gruppedynamik, 'den gode leg' og meget mere.

Ledelsen på SCIENCE har valgt at nedlægge RIK fuldstændig, trods store protester fra studerende, for at lave en tutoruddannelse, som bygger på udefrakommende eksperter på områder, som allerede er dækket ind under det nuværende undervisningsmateriale på RIK. Tutoruddannelsen på SCIENCE vil derfor komme til at mangle al vidensdeling fra tidligere tutorerne, som har ægte erfaring, samt case-arbejde og samtidig komme til at koste næsten 5 gange så meget.

Først og fremmest føler vi at de kommende vejledere ikke bliver klædt ordentlig på til at facilitere en studiestart i den kvalitet vi plejer at levere. Desuden er vi rystede over kommunikationen og "samarbejdet" med ledelsen for SCIENCE, som har gjort alt i deres magt for at mindske studenterindflydelse i alle beslutningsprocesser.

Studerende skal have noget at sige i de sociale tiltag. Det handler også om vores studiemiljø.

Vil du læse mere om RIK, så besøg vores hjemmeside og læs vores manifest 
https://roed1011.wixsite.com/bevarrik 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Camilla Rød Hvilsom tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...