Bevar nuværende lokalplan i Lindholm Strandpark (12-029)

  • Bebyggelseshøjde max 1,5/2,5 etager
  • Ikke nye boliger af betydning
  • Fokus på fritids- og rekreative muligheder
  • Åbne fjordarealet for offentligheden
  • Sikre udkig til fjorden

Aalborg Kommune arbejder på at ‘udvikle’ Søvangen sammen med en investor. De ønsker bebyggelseshøjder på 8-12 etager. Det er op til 9,5 etager højere end det aktuelt tilladte. 

Der er allerede nok etagebyggeri i byen, blandt andet omkring Lindholm Strandpark. Meget af fjordområdet ved byen er bygget til. Meget i byen står tomt. Der er ikke behov for mere. 

Visionen for Strandparken i nuværende lokalplan er at udvikle området til fritids- og rekreative formål, mens bebyggelse begrænses og holdes lavt. Det skal vi holde fast i! 

Parken bruges dagligt og flittigt af MANGE mennesker. Den fungerer efter formålet - som PARK! 8-12 etager er ude af proportioner i en park! Vi skal heller ikke have "kompromisløsninger" med det halve antal. 

Drejer du til øst eller vest ved Kulturbroen? Vælger du 4 etagers beton mod øst eller natur til vest på din rekreative rute, når du skal motionere eller lege? Vest, Ikke?!! Ja, selv 4 etager gør en markant forskel! 

Vi skal værne om og udvikle de grønne bynære områder. Vi skal skabe en reel udvikling af området - af natur, kultur og fritidsinteresser. Vi har brug for vores åndehuller i byen. Ikke en afvikling af området med massivt betonbyggeri.

Park rimer ikke på højhusbyggeri!

Bevar den eksisterende lokalplan for Lindholm Strandpark!

SKRIV UNDER - OG DEL! 

Lokalplan for Lindholm Strandpark (12-029)

154924999_10222780971807858_2269469231559680863_n3.jpg

 

 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift Mikkel Andersen tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...