Bevar lægevagten i Skagen

Vi har brug for din hjælp !!

"Som en tyv om natten, i nattens mulm og mørke og uden nogen form for forudgående debat eller offentlighed om sagen, beslutter vores regionsråd i Nordjylland angiveligt at fjerne lægevagten i Skagen!

Først lukkede de sygehuset, så fjernede de akutbilen, så skar de igen på vort Gigt- og Rygcenter og nu fjerner de så vores lægevagt.

Skagboer og deres liv er åbenbart ligegyldige for regionen, selv om vi betaler ligeså meget i skat som borgerne i de større byer.

Vi har farlige arbejdspladser på Danmarks største fiskerihavn og på Danmarks største nybygningsværft, vi er en af Danmarks største turistdestinationer og vi er altså derudover 8000 mennesker som bor og lever her og fremover vil få 40 kilometer til lægevagten."

Skriv under for at påvirke regionsrådet i denne sag - vi vil ikke acceptere yderligere forringelser i Skagen...

Den ovenstående tekst er skrevet af Byrådsmedlem i Frederikshavn kommune, Bjarne Kvist, Skagen (S) og citeret med tilladelse.

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Bjarne Albertsen tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook